PUBLICITATE

Sursa :: arfo from Getty Images

Carne de porc cu ciuperci

Rețetă pentru carne de porc în smântână cu ciuperci.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g De carne de porc Adăugat la
  • 500 g Ciuperci Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 200 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • Sare și piper negru măcinat după gust Adăugat la
  • 2 ro Uleiuri Adăugat la
  • Pătrunjel pentru garnitură Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Se spală, se usucă și se taie carnea în bucăți mai mici sau felii. Se asezonează cu sare și piper. Se încinge uleiul într-o cratiță și se rumenește bine carnea pe fiecare parte. Acest lucru este foarte important pentru suculența cărnii și nu trebuie omis.

2. Pasul

Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. Se adaugă la carne și se lasă să mai fiarbă puțin.

3. Pasul

Se spală, se usucă și se taie ciupercile în felii. Adăugați-le în oală împreună cu carnea și ceapa. Se lasă să fiarbă la foc mic până când ciupercile eliberează apa.

4. Pasul

La final, se adaugă smântâna, se amestecă și se mai fierbe puțin până se înmoaie. Se servește garnisit cu pătrunjel.

Reels

Nou