PUBLICITATE

Sursa :: phbcz from Getty Images

Carne de porc cu fasole roșie

Rețetă pentru carne de porc înăbușită cu fasole roșie, care este potrivită atât pentru masa casual, cât și pentru cea festivă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g De carne de porc Adăugat la
  • 1 ks Conservă de fasole roșie Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Amestecuri de condimente pentru carne de porc Adăugat la
  • sare și piper negru măcinat Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți cu pregătirea cărnii de porc. Tăiați carnea în bucăți mai mici.

2. Pasul

Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie și se prăjește mai întâi ceapa, apoi se adaugă carnea tocată și se prăjește până când aceasta devine frumos aurie la exterior.

3. Pasul

După un timp, adăugați usturoiul zdrobit și prăjiți-l și pe acesta.

4. Pasul

Se asezonează carnea cu condimente pentru carne, sare și piper negru. Se amestecă totul bine și se lasă să fiarbă la foc mic, sub un capac.

5. Pasul

După aproximativ 20 de minute, adăugați fasolea roșie în tigaia cu saramură.

6. Pasul

Se fierbe la foc mic cu carnea câteva minute și se servește cu pâine.

Rețete similare

Chili alb cremos de pui picant cu fasole de pui

Această rețetă reconfortantă și consistentă combină puiul delicios cu o varietate de condimente aromate, fasole fragedă și legume aromate pentru a crea un chili cremos, picant, dar nu copleșitor de fierbinte, care este pur și simplu irezistibil.

Curcan suculent tras

Curcanul tras la pulpă este un fel de mâncare care îmi este deosebit de aproape de inimă. Nu numai că are un gust incredibil de delicios, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a utiliza resturile de carne. Îmi place să folosesc carnea de la un curcan întreg pentru a face o porție mai mare pe care o pot folosi apoi la diferite ocazii, cum ar fi grătarele.

Carne tocată de porc cu paste făinoase

Rețetă pentru un prânz rapid sub formă de carne tocată de porc cu paste.

Carne de porc în sos de roșii

Rețetă pentru o carne de porc grozavă în sos de roșii pe care o gătesc cel puțin o dată pe săptămână.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.

Tortillas mexicane

O delicatesă cu carne tocată

Curcan pe cremă

Această rețetă este una dintre preferatele mele pentru că îmi place simplitatea și bogăția de gust pe care o conține crema de piept de curcan.

Somon proaspăt cu capere de lămâie

Somonul cu capere a făcut întotdeauna ca serile de acasă să se transforme în delicii savuroase. Este un fel de mâncare rapidă, dar impresionantă, care nu reușește niciodată să impresioneze oaspeții sau doar ca o cină de lux cu familia.

Rețete similare

Chili alb cremos de pui picant cu fasole de pui

Această rețetă reconfortantă și consistentă combină puiul delicios cu o varietate de condimente aromate, fasole fragedă și legume aromate pentru a crea un chili cremos, picant, dar nu copleșitor de fierbinte, care este pur și simplu irezistibil.

Curcan suculent tras

Curcanul tras la pulpă este un fel de mâncare care îmi este deosebit de aproape de inimă. Nu numai că are un gust incredibil de delicios, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a utiliza resturile de carne. Îmi place să folosesc carnea de la un curcan întreg pentru a face o porție mai mare pe care o pot folosi apoi la diferite ocazii, cum ar fi grătarele.

Carne tocată de porc cu paste făinoase

Rețetă pentru un prânz rapid sub formă de carne tocată de porc cu paste.

Carne de porc în sos de roșii

Rețetă pentru o carne de porc grozavă în sos de roșii pe care o gătesc cel puțin o dată pe săptămână.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.

Tortillas mexicane

O delicatesă cu carne tocată

Curcan pe cremă

Această rețetă este una dintre preferatele mele pentru că îmi place simplitatea și bogăția de gust pe care o conține crema de piept de curcan.

Somon proaspăt cu capere de lămâie

Somonul cu capere a făcut întotdeauna ca serile de acasă să se transforme în delicii savuroase. Este un fel de mâncare rapidă, dar impresionantă, care nu reușește niciodată să impresioneze oaspeții sau doar ca o cină de lux cu familia.

Reels

Nou