PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Cel mai bun cheesecake de brânză cu merișor de lămâie vreodată

Pregătirea acestui Lemon Meringue Cheesecake este un deliciu la fel de încântător ca și mâncarea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
9

Pentru crustă:

  • 112 căni Firimituri de biscuiți graham Adăugat la
  • 12 ceașcă Unt nesărat, topit Adăugat la
  • 14 ceașcă zahăr cristal Adăugat la

Pentru cheesecake:

  • 3 blocuri Cremă de brânză, înmuiată Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
  • 3 ouă Adăugat la
  • 1 ceașcă smântână acră Adăugat la
  • Coaja și sucul de la două lămâi Adăugat la

Pentru cașcavalul de lămâie:

  • 12 ceașcă suc de lămâie Adăugat la
  • 2 linguri Coajă de lămâie Adăugat la
  • 12 ceașcă zahăr Adăugat la
  • 4 gălbenușuri de ou Adăugat la

Pentru bezea:

  • 4 albușuri de ou Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 12 linguriță Cremă de tartru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

240 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 160°C (320°F). Amestecați într-un bol firimiturile de biscuiți graham, untul topit și zahărul pentru crustă. Presărați acest amestec pe fundul unei tăvi cu formă elastică de 9 inci. Coaceți timp de 10 minute și apoi lăsați-o deoparte.

2. Pasul

Pentru cheesecake, asigurați-vă că crema de brânză este bine înmuiată - acest lucru ajută la reducerea șanselor de formare a cocoloașelor. Amestecați crema de brânză, zahărul și extractul de vanilie până când este netedă și cremoasă. Adăugați ouăle, unul câte unul, amestecând fiecare până când se amestecă - dacă bateți prea mult puteți duce la o suprafață crăpată. După ce s-au combinat, încorporați smântâna, coaja și sucul de lămâie ușor cu o spatulă. Turnați această compoziție peste crusta răcită.

3. Pasul

Coaceți cheesecake-ul timp de o oră. Opriți cuptorul, dar lăsați cheesecake-ul înăuntru, cu ușa închisă, pentru încă o oră - acest lucru reduce șansele ca cheesecake-ul să se prăbușească. Scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se răcească complet.

4. Pasul

În timp ce se răcește, creați cașcavalul de lămâie. Se amestecă sucul de lămâie, coaja, zahărul și gălbenușurile de ou într-o cratiță la foc mediu. Amestecați constant până când amestecul se îngroașă. Strecurați-l pentru a îndepărta orice cocoloașe - acest pas face cașul dvs. să fie mai fin. Lăsați-l să se răcească și apoi întindeți-l peste cheesecake-ul răcit.

5. Pasul

Pentru bezea, bateți albușurile, zahărul și crema de tartru până când se formează vârfuri tari. Se întinde aceasta peste crema de lămâie.

6. Pasul

Puneți cheesecake-ul sub un grătar până când bezeaua se rumenește ușor - urmăriți-o îndeaproape pentru a preveni arderea. Se lasă să se răcească în frigider timp de aproximativ 3 ore înainte de a fi servită.

Rețete similare

Cheesecake cu afine

Cheesecake cu coulis de afine și bază de biscuiți.

Zesty Lime Cheesecake

Această prăjitură cu brânză dulce și cremoasă, perfect echilibrată cu un pumn citric de lămâie, este un succes la fiecare întâlnire.

Mini cheesecake-uri cu ciocolată albă

Delicioase mini cheesecake-uri cu ciocolată albă, căpșuni și fulgi de migdale.

Cheesecake cu afine

O altă rețetă de cheesecake. De data aceasta, un cremă cu afine, completată cu glazură de ciocolată

Cheesecake de brânză ușoară și cremoasă de tofu la cuptor

Acest desert este o variantă delicioasă a tortului de brânză tradițional, preparat cu tofu de mătase. Nu numai că tofu adaugă o mătăsime care nu se găsește în alte prăjituri cu brânză, dar adaugă și o notă delicioasă de sănătate. Această prăjitură cu brânză cremoasă nu este prea dulce și vă lasă să vă simțiți satisfăcuți, fără a vă simți vinovați de carbohidrați.

Lemon Cream Cheesecake fără coacere

Acest desert revigorant este perfect pentru orice ocazie și a fost întotdeauna o plăcere pentru mulțime ori de câte ori l-am făcut.

Cheesecake de zebre de ziua de naștere

Un cheesecake poate fi linistit în loc de tort. Acesta este, de asemenea, interesant cu stratificarea sa "zebră" în două culori.

Autentic italian Ricotta Cheesecake Ricotta Cheesecake

Făcută cu brânză ricotta cremoasă și moale în loc de brânza de vaci obișnuită, această prăjitură cu brânză are o notă mai ușoară, distinct italiană în comparație cu omologul său american.

Rețete similare

Cheesecake cu afine

Cheesecake cu coulis de afine și bază de biscuiți.

Zesty Lime Cheesecake

Această prăjitură cu brânză dulce și cremoasă, perfect echilibrată cu un pumn citric de lămâie, este un succes la fiecare întâlnire.

Mini cheesecake-uri cu ciocolată albă

Delicioase mini cheesecake-uri cu ciocolată albă, căpșuni și fulgi de migdale.

Cheesecake cu afine

O altă rețetă de cheesecake. De data aceasta, un cremă cu afine, completată cu glazură de ciocolată

Cheesecake de brânză ușoară și cremoasă de tofu la cuptor

Acest desert este o variantă delicioasă a tortului de brânză tradițional, preparat cu tofu de mătase. Nu numai că tofu adaugă o mătăsime care nu se găsește în alte prăjituri cu brânză, dar adaugă și o notă delicioasă de sănătate. Această prăjitură cu brânză cremoasă nu este prea dulce și vă lasă să vă simțiți satisfăcuți, fără a vă simți vinovați de carbohidrați.

Lemon Cream Cheesecake fără coacere

Acest desert revigorant este perfect pentru orice ocazie și a fost întotdeauna o plăcere pentru mulțime ori de câte ori l-am făcut.

Cheesecake de zebre de ziua de naștere

Un cheesecake poate fi linistit în loc de tort. Acesta este, de asemenea, interesant cu stratificarea sa "zebră" în două culori.

Autentic italian Ricotta Cheesecake Ricotta Cheesecake

Făcută cu brânză ricotta cremoasă și moale în loc de brânza de vaci obișnuită, această prăjitură cu brânză are o notă mai ușoară, distinct italiană în comparație cu omologul său american.

Reels

Nou