PUBLICITATE
Cheesecake cu afine

Cheesecake cu afine

Cheesecake cu coulis de afine și bază de biscuiți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

DESE

  • 100 g Biscuiți Adăugat la
  • 45 g unt Adăugat la

CREMĂ DE ALUNE

  • 250 g Brânză de vaci fină Adăugat la
  • 200 g smântână acră Adăugat la
  • 5 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ro făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la

COULIS DE AFINE

  • 200 g mure Adăugat la
  • 1 ro Terci Adăugat la
  • 1 Articolul Budincă de zmeură Adăugat la
  • 3 ro zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

ALAT: Blatul îl presăm uniform în forma unsă și îl punem la copt. 140°C/10 min. Din formă poate să se scurgă unt în timpul coacerii, așa că trebuie să punem ceva dedesubt. Putem pregăti o cremă de brânză.

2. Pasul

CREM DE PRAF: Amestecăm totul împreună. Turnăm crema gata făcută peste blatul copt și o punem din nou la copt.140°C/60 min.

3. Pasul

După coacere, lăsăm prăjitura încă o oră în cuptorul închis și oprim, apoi o lăsăm să se răcească cu cuptorul ușor deschis.

4. Pasul

COULIS DE MURE: Lăsăm fructele cu zahărul să fiarbă. Îngroșăm cu amidon topit și budincă. Amestecăm până se îngroașă. Îl luăm de pe foc, amestecăm până devine neted, trecem prin strecurătoare și lăsăm să fiarbă puțin. Pentru a face asta, turnați stratul ușor răcoros deasupra tortului și puneți-l în frigider. De preferat peste noapte.

Cheesecake cu afine - pasul de preparare 1

Reels

Nou