PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Lakeblog

Chiftele de cartofi ca la bunica

Chiftelele de cartofi sunt un garnitură delicioasă, care se potrivește perfect cu felurile de mâncare cu carne. Au un gust bogat și pământesc de cartofi și sunt minunat de pufoase. Aceste chiftele sunt un fel de mâncare tradițional, popular în multe țări europene, mai ales în Germania.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kilogramă Cartofi Adăugat la
  • 2 Lingură de masă unt Adăugat la
  • 125 Gram făină Adăugat la
  • 1 Bucată ou Adăugat la
  • 1 Pinch Nucșoară Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru a prepara Knödel de cartofi, fierbeți cartofii în apă sărată până când devin moi.

2. Pasul

Când cartofii sunt fierți, lăsați-i să se răcească și curățați-i.

3. Pasul

Frecați cartofii într-un bol mare.

4. Pasul

Adăugați untul, făina, oul, nucșoara și sarea și amestecați bine totul.

5. Pasul

Modelați aluatul în forma de găluște și fierbeți-le în apă clocotită până când acestea vin la suprafață.

6. Pasul

Lăsați găluștele de cartofi să se scurgă și serviți-le fierbinți.

Reels

Nou