PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Ciocolată Chip Rainbow Candy Dotty Cookies

Fac aceste delicioase Dotty Cookies de ani de zile și vă pot asigura de succesul lor de fiecare dată! Sunt perfecte pentru aproape orice ocazie - fie că este vorba de petreceri, de zilele de naștere ale copiilor sau de momentele obișnuite de gustare. Sunt super ușor de făcut și sunt îndrăgite de toată lumea, copii și adulți deopotrivă. Cea mai bună parte? Le puteți personaliza cu puncte de bomboane de diferite culori, ceea ce le face și mai primitoare și irezistibile.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24
  • 2 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 12 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 14 linguriță sare Adăugat la
  • 1 ceașcă Unt (înmuiat) Adăugat la
  • 34 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 34 ceașcă Zahăr brun ambalat Adăugat la
  • 1 linguriță extract de migdale Adăugat la
  • 2 Ouă mari Adăugat la
  • 1 ceașcă Chipsuri de ciocolată semidulce Adăugat la
  • 12 ceașcă Puncte de bomboane multicolore Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 375℉. Aceasta este o practică bună deoarece asigură o coacere consistentă și uniformă a fursecurilor dumneavoastră.

2. Pasul

Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu și lăsați-le deoparte.

3. Pasul

Într-un castron mare separat, bateți untul înmuiat, zahărul granulat, zahărul brun și extractul de migdale cu un mixer electric până când devine cremos. Din experiența mea, cel mai bine este să înmuiați untul în prealabil la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.

4. Pasul

Se încorporează treptat ouăle în amestecul de unt și zahăr. Asigurați-vă că ouăle sunt încorporate corect pentru a asigura un aluat uniform.

5. Pasul

Se bate treptat amestecul de făină la viteză mică. Nu uitați să nu amestecați prea mult.

6. Pasul

Se amestecă în chipsurile de ciocolată. Acum urmează partea cea mai bună - este aproape timpul pentru coacere!

7. Pasul

Se pun linguri rotunde de aluat la o distanță de aproximativ 5 cm unul de celălalt pe foi de copt ne unse.

8. Pasul

Împingeți aproximativ 3 până la 5 puncte de bomboane în fiecare aluat de biscuiți. Puteți adăuga mai multe sau mai puține în funcție de preferințele dumneavoastră. Aici puteți deveni creativi și puteți face diverse modele cu punctele.

9. Pasul

Coaceți fursecurile timp de 8-10 minute sau până când sunt aurii pe margini. Din experiența mea, dacă întorci foaia de copt la jumătatea timpului, te asiguri că toate fursecurile sunt coapte uniform.

10. Pasul

Se lasă prăjiturile să se răcească pe foile de copt timp de aproximativ 2 minute, apoi se transferă pe grătare de sârmă pentru a se răci complet. Poate fi tentant să mâncați fursecurile direct din cuptor, dar aveți răbdare, deoarece acestea încă se coc din cauza căldurii reziduale!

Reels

Nou