PUBLICITATE
Ciorba de lobodă - o explozie de arome și gusturi într-un bol fumegând!

Ciorba de lobodă - o explozie de arome și gusturi într-un bol fumegând!

Descoperă savoarea autentică a bucătăriei românești cu o porție fumegândă de ciorbă de lobodă, plină de legume proaspete și condimente delicioase!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 500 g lobodă Adăugat la
  • 1 ceapă mare Adăugat la
  • 2 morcovi Adăugat la
  • 2 cartof Adăugat la
  • 2 ardei grași Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la
  • 2 l apă Adăugat la
  • 1 lingură sare Adăugat la
  • 1 lingură boia dulce Adăugat la
  • 1 legătură de pătrunjel Adăugat la
  • 1 legătură de leuștean Adăugat la
  • 1 lingură oțet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Spălați bine loboda și tăiați frunzele în bucăți mari. Curățați și tăiați ceapa, morcovii, cartofii și ardeii în cuburi mici.

Ciorba de lobodă - o explozie de arome și gusturi într-un bol fumegând! - pasul de preparare 1
2. Pasul

Încingeți uleiul într-un vas mare și adăugați ceapa. Căliți ceapa timp de 2-3 minute până devine transparentă. Adăugați morcovii, cartofii și ardeii și amestecați bine. Căliți legumele timp de 5-7 minute până se înmoaie ușor.

Ciorba de lobodă - o explozie de arome și gusturi într-un bol fumegând! - pasul de preparare 1
3. Pasul

Adăugați loboda și amestecați bine. Turnați apa peste legume și adăugați sare și boia dulce.

Ciorba de lobodă - o explozie de arome și gusturi într-un bol fumegând! - pasul de preparare 1
4. Pasul

Lăsați supa să fiarbă timp de 20-30 de minute până când legumele sunt bine fierte. Adăugați oțetul și amestecați. Serviți ciorba fierbinte, garnisită cu frunze de pătrunjel și leuștean.

Ciorba de lobodă - o explozie de arome și gusturi într-un bol fumegând! - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou