PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Cocktail de mango tropical

Acest delicios cocktail tropical cu mango este, fără îndoială, băutura perfectă pentru după-amiezele călduroase sau pentru cinele de vară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Mango copt Adăugat la
  • 8 Frunze proaspete de mentă Adăugat la
  • 12 ceașcă rom alb Adăugat la
  • sucul de la o lămâie Adăugat la
  • Zahăr după gust (opțional) Adăugat la
  • Cuburi de gheață Adăugat la
  • Club soda (opțional) Adăugat la
  • Crenguțe de mentă și felii de mango pentru garnitură Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Începeți prin a decoji și a scoate sâmburii a 2 mango coapte. Se pare că există o multitudine de moduri de a decoji un mango, dar eu prefer metoda "ariciului" - tăiați de o parte și de alta a sâmburelui, faceți o crestătură fără să tăiați prin piele și întoarceți felia spre exterior.

2. Pasul

Acum, este momentul pentru tutorialul de aromatizare a cheilor. În blender sau în robotul de bucătărie, adăugați pulpa de mango decojită. La aceasta, adăugați frunzele de mentă. Menta infuzează o aromă proaspătă care completează minunat mango dulce, așa că nu o săriți peste asta dacă puteți. Amestecați acest lucru până la omogenizare.

3. Pasul

Într-un ulcior, combinați piureul de mango și mentă, romul alb, sucul de lămâie și zahărul, dacă se folosește. Adăugați un strop de club soda, dacă vă place un cocktail mai ușor. Se amestecă pentru a se combina. Preparatorii de cocktailuri experimentați ar sfătui că romul și lime-ul sunt prieteni rapizi, îmbunătățind schema tropicală a băuturii noastre de aici.

4. Pasul

Pentru a servi, umpleți paharele cu cuburi de gheață. Se toarnă amestecul de cocktail cu mango. Întotdeauna recomand să folosiți pahare transparente pentru a etala culoarea strălucitoare și însorită a cocktailului. Completați cu mai mult club soda dacă doriți și decorați cu un fir de mentă și o felie de mango pentru o notă tropicală.

5. Pasul

Stați pe spate, relaxați-vă și luați o înghițitură din acest cocktail ceresc cu mango tropical. Și nu uitați, conversația deschisă și râsul sunt ingredientele secrete ale unei experiențe de cocktail memorabile!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou