PUBLICITATE

Sursa :: Dar1930 from Getty Images

Crap pe unt

Acest fel de mâncare - crap în unt - este legat în mod inerent de Crăciun pentru mine și apare în mod tradițional pe masa noastră de Ajun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată Crap Adăugat la
  • 150 g Unt Adăugat la
  • suc de lămâie Adăugat la
  • Mărar proaspăt Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Crapul este mai întâi spălat și eviscerat. După ce este curățat, îl sărez și îl piperăm.

2. Pasul

Apoi ung crapul cu suc de lămâie, care dă cărnii un gust proaspăt și ușor acrișor. Apoi las crapul să stea timp de aproximativ 15 minute.

3. Pasul

Între timp, preîncălziți cuptorul la 200°C. După ce am așteptat, ung crapul cu unt topit și îl dau la cuptor. Îl dau la cuptor timp de aproximativ o oră și jumătate, până când devine auriu. În timpul coacerii, din când în când, ung crapul cu unt și cu suc propriu pentru a menține carnea suculentă.

4. Pasul

După scoaterea din cuptor, presar crapul cu mărar proaspăt și îl servesc cu legume și cartofi.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă "Deliciul de munte" - Păstrăvul la cuptor cu legume proaspete
Videorecetă

"Deliciul de munte" - Păstrăvul la cuptor cu legume proaspete

Păstrăvul proaspăt, rumenit la cuptor alături de o combinație colorată de legume de sezon - roșii dulci, dovlecei crocanți și ceapă dulce caramelizată - este perfect pentru a fi savurat într-o seară de primăvară sau vară.

Chifteluțe de ton la cuptor cu brânză la conservă

Aceste chiftele sunt gustoase, ușoare și excepțional de satisfăcătoare. Având în vedere că se pune accent pe o dietă mai sănătoasă, coacerea acestor chiftele în loc de prăjire diminuează grăsimile ingerate.

File de păstrăv proaspăt la cuptor crocant la cuptor

Savurați prospețimea delicioasă a păstrăvului, cu un amestec ingenios de ierburi și condimente și coapte la perfecție. Această rețetă de păstrăv la cuptor oferă o alternativă sănătoasă pentru orice iubitor de pește care dorește să se răsfețe cu o masă de fructe de mare cu un conținut ridicat de acizi grași Omega-3.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.

Pike la cuptor în unt

Această rețetă de știucă prăjită în unt este una dintre preferatele mele. Am mâncat acest fel de mâncare la multe întâlniri de familie și de fiecare dată a fost un adevărat succes. Cred că și familia și prietenii dvs. o vor aprecia.

Somon perfect la cuptor la cuptor cu lămâie și mărar

Această mâncare apetisantă combină somonul savuros cu gustul proaspăt și ierbos al mărarului. Felul principal perfect pentru o cină elegantă sau pentru o masă sănătoasă de zi cu zi. Plin de nutrienți, este atât delicios, cât și benefic pentru sănătate.

Somon proaspăt copt la cuptor cu lămâie și mărar

Această rețetă ușoară, ușor de preparat, somon la cuptor cu lămâie și mărar, a devenit o rețetă de bază în gospodăria mea și mi-a făcut plăcere să o pregătesc des.

Somon delicios la cuptor în papillote în pergament

Acest preparat clasic francez Salmon en Papillote este un mod delicios de a găti somonul. Însemnând "în pergament", această metodă presupune gătirea somonului și a unei varietăți de ingrediente învelite într-o pungă de hârtie pergament, permițând aromelor să se amestece și să se infuzeze în timpul procesului de gătire. Rezultă astfel o mâncare gourmet, ușor de preparat, dar cu un aspect foarte sofisticat.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă "Deliciul de munte" - Păstrăvul la cuptor cu legume proaspete
Videorecetă

"Deliciul de munte" - Păstrăvul la cuptor cu legume proaspete

Păstrăvul proaspăt, rumenit la cuptor alături de o combinație colorată de legume de sezon - roșii dulci, dovlecei crocanți și ceapă dulce caramelizată - este perfect pentru a fi savurat într-o seară de primăvară sau vară.

Chifteluțe de ton la cuptor cu brânză la conservă

Aceste chiftele sunt gustoase, ușoare și excepțional de satisfăcătoare. Având în vedere că se pune accent pe o dietă mai sănătoasă, coacerea acestor chiftele în loc de prăjire diminuează grăsimile ingerate.

File de păstrăv proaspăt la cuptor crocant la cuptor

Savurați prospețimea delicioasă a păstrăvului, cu un amestec ingenios de ierburi și condimente și coapte la perfecție. Această rețetă de păstrăv la cuptor oferă o alternativă sănătoasă pentru orice iubitor de pește care dorește să se răsfețe cu o masă de fructe de mare cu un conținut ridicat de acizi grași Omega-3.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.

Pike la cuptor în unt

Această rețetă de știucă prăjită în unt este una dintre preferatele mele. Am mâncat acest fel de mâncare la multe întâlniri de familie și de fiecare dată a fost un adevărat succes. Cred că și familia și prietenii dvs. o vor aprecia.

Somon perfect la cuptor la cuptor cu lămâie și mărar

Această mâncare apetisantă combină somonul savuros cu gustul proaspăt și ierbos al mărarului. Felul principal perfect pentru o cină elegantă sau pentru o masă sănătoasă de zi cu zi. Plin de nutrienți, este atât delicios, cât și benefic pentru sănătate.

Somon proaspăt copt la cuptor cu lămâie și mărar

Această rețetă ușoară, ușor de preparat, somon la cuptor cu lămâie și mărar, a devenit o rețetă de bază în gospodăria mea și mi-a făcut plăcere să o pregătesc des.

Somon delicios la cuptor în papillote în pergament

Acest preparat clasic francez Salmon en Papillote este un mod delicios de a găti somonul. Însemnând "în pergament", această metodă presupune gătirea somonului și a unei varietăți de ingrediente învelite într-o pungă de hârtie pergament, permițând aromelor să se amestece și să se infuzeze în timpul procesului de gătire. Rezultă astfel o mâncare gourmet, ușor de preparat, dar cu un aspect foarte sofisticat.

Reels

Nou