PUBLICITATE

Sursa :: margouillatphotos via iStockPhotos

Dovleac preparat dulce și acru

Îmi amintesc și acum prima dată când am făcut dovleac dulce-acrișor. La o cină cu prietenii, am pus acest fel de mâncare pe masă și a fost un succes instantaneu. Un dovleac frumos din Hokkaido servește drept bază pentru acest fel de mâncare dulce-acrișoară exotică. Perfect pentru toamnă și plin de condimente delicioase. Este surprinzător de ușor de preparat și vă va impresiona oaspeții.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 200 ml oțet Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 1 Bucată Ginger Adăugat la
  • 2 Tablespoon sos de soia Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • 2 Tablespoon ulei Adăugat la
  • 150 ml apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru a găti rețeta dulce-acrișoară de dovleac, mai întâi tăiați dovleacul în bucăți de mărimea unei mușcături. Eu las pielea, deoarece aceasta este comestibilă la dovleacul Hokkaido și oferă nutrienți suplimentari.

2. Pasul

Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. De asemenea, dau ghimbirul pe răzătoare pentru a obține maximum de savoare din el.

3. Pasul

Se încălzește uleiul într-o tigaie și apoi se prăjește ceapa, usturoiul și ghimbirul până când acestea devin aurii și frumos parfumate.

4. Pasul

Adăugați dovleacul și prăjiți-l scurt cu condimentele.

5. Pasul

Adăugați în tigaie zahărul, oțetul, sosul de soia și apa și amestecați bine. Am lăsat zahărul să se dizolve complet înainte de a pune capacul pe tigaie. Apoi fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute.

6. Pasul

Se asezonează cu sare și piper. Când dovleacul este moale, vasul este gata.

7. Pasul

Îmi place să servesc dovleacul dulce-acrișor cu niște orez basmati. Este un fel de mâncare perfect pentru o seară confortabilă acasă și un adevărat răsfăț pentru iubitorii de dovleac!

Rețete similare

Legume balcanice înăbușite

Această rețetă este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care o fac adesea pentru familia și prietenii mei. Iubesc acest fel de mâncare vegetariană pentru că este colorat, gustos și plin de ingrediente sănătoase și nutritive. Este rapid și ușor de preparat, așa că este ideal pentru zilele aglomerate. Am încercat diferite legume în trecut și am constatat că combinația prezentată mai jos oferă cel mai bun echilibru de arome.

Cartofi fierți cu ciuperci prăjite

Acesta este un fel de mâncare simplu, dar delicios, care este perfect ca garnitură sau fel principal. Este de asemenea un excelent fel de mâncare vegetarian. Amestecul de ciuperci terestre și cartofi cremoși este pur și simplu irezistibil. Acest fel de mâncare este ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente.

Varză vegetariană cu cartofi

Această rețetă este una dintre versiunile mele preferate de kale. Este vegetariană, sănătoasă și deosebit de delicioasă în lunile reci de iarnă. Am pregătit-o de mai multe ori și am variat-o din nou și din nou - și de fiecare dată a fost un adevărat deliciu. Varza kale proaspătă este gătită la aburi în bulion cu cartofi pentru a obține o masă principală vegetariană.

Cartofi fierti cu spanac și feta

O masă simplă și sănătoasă, perfectă pentru o cină rapidă. Amestecul de spanac proaspăt, brânză feta și cartofi calzi este pur și simplu incredibil.

Rețetă de "varză neagră" (kale) cu cartofi de jachetă

Un fel de mâncare ușor de preparat și sănătos, care este deosebit de bun în sezonul rece cu aromele sale consistente.Varza neagră este foarte asemănătoare cu varza kale. Îmi place combinația dintre aroma pământie a verzei negre și acompaniamentul simplu al cartofilor jacket. Este delicioasă, nutritivă, sănătoasă și mai ales ușor de pregătit pentru masa de prânz a familiei.

Covrigi de dovleac din cuptor

Am învățat de la bunica mea această rețetă minunată de chifle de dovleac la cuptor și o fac de ani de zile, mai ales toamna, când dovleceii sunt în sezon. Este ușor de făcut, vegetariană și incredibil de delicioasă. O puteți servi ca fel principal sau ca garnitură cu carne sau pește, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Salată de sfeclă roșie cu mere plină de vitamine

Această rețetă este una dintre preferatele familiei și o fac adesea pentru prânzuri și picnicuri. Este o salată proaspătă și crocantă, cu un gust dulce și acrișor, care merge bine cu pui sau pește la grătar. Combinația de sfeclă și măr conferă acestei salate o colorare frumoasă, iar dacă, la fel ca mine, vă place gustul lămâilor proaspete și al mărarului, atunci această salată este un must pentru voi.

Rețete similare

Legume balcanice înăbușite

Această rețetă este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care o fac adesea pentru familia și prietenii mei. Iubesc acest fel de mâncare vegetariană pentru că este colorat, gustos și plin de ingrediente sănătoase și nutritive. Este rapid și ușor de preparat, așa că este ideal pentru zilele aglomerate. Am încercat diferite legume în trecut și am constatat că combinația prezentată mai jos oferă cel mai bun echilibru de arome.

Cartofi fierți cu ciuperci prăjite

Acesta este un fel de mâncare simplu, dar delicios, care este perfect ca garnitură sau fel principal. Este de asemenea un excelent fel de mâncare vegetarian. Amestecul de ciuperci terestre și cartofi cremoși este pur și simplu irezistibil. Acest fel de mâncare este ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente.

Varză vegetariană cu cartofi

Această rețetă este una dintre versiunile mele preferate de kale. Este vegetariană, sănătoasă și deosebit de delicioasă în lunile reci de iarnă. Am pregătit-o de mai multe ori și am variat-o din nou și din nou - și de fiecare dată a fost un adevărat deliciu. Varza kale proaspătă este gătită la aburi în bulion cu cartofi pentru a obține o masă principală vegetariană.

Cartofi fierti cu spanac și feta

O masă simplă și sănătoasă, perfectă pentru o cină rapidă. Amestecul de spanac proaspăt, brânză feta și cartofi calzi este pur și simplu incredibil.

Rețetă de "varză neagră" (kale) cu cartofi de jachetă

Un fel de mâncare ușor de preparat și sănătos, care este deosebit de bun în sezonul rece cu aromele sale consistente.Varza neagră este foarte asemănătoare cu varza kale. Îmi place combinația dintre aroma pământie a verzei negre și acompaniamentul simplu al cartofilor jacket. Este delicioasă, nutritivă, sănătoasă și mai ales ușor de pregătit pentru masa de prânz a familiei.

Covrigi de dovleac din cuptor

Am învățat de la bunica mea această rețetă minunată de chifle de dovleac la cuptor și o fac de ani de zile, mai ales toamna, când dovleceii sunt în sezon. Este ușor de făcut, vegetariană și incredibil de delicioasă. O puteți servi ca fel principal sau ca garnitură cu carne sau pește, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Salată de sfeclă roșie cu mere plină de vitamine

Această rețetă este una dintre preferatele familiei și o fac adesea pentru prânzuri și picnicuri. Este o salată proaspătă și crocantă, cu un gust dulce și acrișor, care merge bine cu pui sau pește la grătar. Combinația de sfeclă și măr conferă acestei salate o colorare frumoasă, iar dacă, la fel ca mine, vă place gustul lămâilor proaspete și al mărarului, atunci această salată este un must pentru voi.

Reels

Nou