PUBLICITATE
Fasole bătută cu arome mediteraneene

Fasole bătută cu arome mediteraneene

Această fasole bătută este o variantă delicioasă și sănătoasă a gustării tradiționale. Aromele mediteraneene de busuioc și roșii uscate îi conferă o notă exotică, iar textura mătăsoasă îți va face să te îndrăgostești de ea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 conserve de fasole albă sau roșie Adăugat la
  • 1 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 linguriță busuioc uscat Adăugat la
  • 2 linguri roșii uscate tocate Adăugat la
  • Sare și piper negru proaspăt măcinat după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Clătește bine fasolea sub jet de apă rece și las-o să se scurgă într-o strecurătoare. Pune fasolea, usturoiul, uleiul de măsline, busuiocul și roșiile uscate într-un blender sau într-un vas de mixer. Amestecă până obții o pastă fină și omogenă.

Fasole bătută cu arome mediteraneene - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Ajustează gustul cu sare și piper negru proaspăt măcinat după preferințe. Servește fasolea bătută cu lipie prăjită sau crackers-uri și poftă bună!

Fasole bătută cu arome mediteraneene - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou