PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Fresh Fluffy Lemon Meringue Shortcakes de căpșuni cu căpșuni

Aciditatea lămâii completează minunat dulceața căpșunilor, iar bezeaua adaugă o textură interesantă și pufoasă care va face papilele gustative ale oricui fericite. Este un desert perfect pentru a vă arăta abilitățile de cofetar.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Pentru prăjituri:

  • 1 ceașcă Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 2 tbls zahăr cristal Adăugat la
  • 112 linguri Praf de copt Adăugat la
  • 14 linguriță sare Adăugat la
  • 14 ceașcă Unt nesărat, rece și tăiat în cuburi Adăugat la
  • 0.3 ceașcă lapte Adăugat la

Pentru umplutura de căpșuni:

  • 2 căni Căpșuni proaspete, decojite și tăiate în felii Adăugat la
  • 2 tbls zahăr cristal Adăugat la

Pentru Lemon Curd:

  • Coaja de la două lămâi Adăugat la
  • 12 ceașcă suc de lămâie proaspăt stors Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr Adăugat la
  • 4 gălbenușuri de ou Adăugat la

Pentru bezea:

  • 4 albușuri de ou Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr Adăugat la
  • 12 linguriță Cremă de tartru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a face prăjiturile. Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare și amestecați bine. Adăugați untul tăiat cubulețe la amestec. Aveți grijă să nu lăsați untul să se înmoaie înainte de a face acest lucru - cu cât este mai rece, cu atât mai sfărâmicioase și mai gustoase vor fi prăjiturile dumneavoastră. Turnați treptat laptele în timp ce amestecați până când se formează un aluat. Împărțiți aluatul în 8 porții și coaceți-le timp de 20 de minute la 425 ℉.

2. Pasul

În timp ce prăjiturile se răcesc, începeți cu umplutura de căpșuni. Combinați căpșunile și zahărul într-un bol, lăsându-le să se macereze. Acest lucru va lăsa să iasă sucurile naturale ale căpșunilor, producând un sos delicios de dulce pentru prăjiturile dumneavoastră.

3. Pasul

Pentru a face cașul de lămâie, combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie, zahărul și gălbenușurile de ou într-un bol termorezistent. Bateți aceste ingrediente împreună în apă clocotită - aveți grijă să nu lăsați cașul de lămâie să fiarbă, deoarece ar putea să se închege și să își piardă textura netedă. Amestecați continuu până când cașul se îngroașă, apoi lăsați-l să se răcească.

4. Pasul

Pregătiți bezeaua bătând albușurile, zahărul și crema de tartru într-un bol termorezistent deasupra unei cratițe cu apă clocotită. Nu uitați să bateți până când zahărul se dizolvă complet pentru a asigura o bezea ușoară și pufoasă.

5. Pasul

Asamblarea este momentul în care se întâmplă magia. Tăiați fiecare tartă în două și puneți câteva căpșuni și sucul lor pe jumătatea de jos. Se presară niște lemon curd deasupra, apoi se pune o lingură de bezea. Nu uitați, prezentarea este esențială, dar nu vă fie teamă să lăsați să arate puțin dezordonat - asta adaugă farmec! Așezați jumătatea de sus a prăjiturii pe bezea, și iată, prăjiturile cu căpșuni cu lămâie și bezea sunt gata!

Reels

Nou