PUBLICITATE

Sursa :: fotolgahan via iStockPhotos

"Galao by susa" Cappucino Portugalia

Am dat peste această rețetă de galao în călătoria mea în Portugalia și aș spune că este creația perfectă pentru toți iubitorii de cafea! Necesită doar câteva ingrediente și este relativ ușor de preparat, dar rezultatul este un deliciu de cafea cu adevărat ceresc și cremos. Galao by susa este un cappucino portughez pe bază de espresso și spumă mă .

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 1 împușcat espresso Adăugat la
  • 200 ml Lapte integral Adăugat la
  • Zahăr după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Pentru a recrea rețeta de galao a lui Susa, începeți prin a pregăti espresso. Vă recomand să folosiți o mașină de espresso pentru un rezultat optim. Espresso-ul trebuie să fie puternic și corpolent pentru a se amesteca bine cu laptele și a obține gustul perfect de galao.

2. Pasul

În timp ce se pregătește espresso, se încălzește laptele într-o oală mică. Dar aveți grijă să nu ajungă la fierbere. O temperatură bună este în jur de 60-65 de grade Celsius.

3. Pasul

De îndată ce espresso este gata, turnați-l într-un pahar mare și înalt.

4. Pasul

Apoi, se spumează laptele fierbinte. Dacă nu aveți o spumă de lapte, puteți folosi și un tel și bateți laptele până când devine frumos și spumos.

5. Pasul

Se toarnă încet laptele spumat peste espresso din pahar. Când faceți acest lucru, asigurați-vă că spuma de lapte rămâne deasupra cafelei pentru a obține aspectul tipic Galao.

6. Pasul

La final, îndulciți Galao cu zahăr după gustul dumneavoastră.

7. Pasul

Și voila! Galao-ul tău de casă din susa este gata de servit și de savurat.

Reels

Nou