PUBLICITATE

Sursa :: MariaBrzostowska from Getty Images

Gulaș de vițel

Acesta este un rețetă tradițională de gulaș de vițel. Carnea este suculentă, iar sosul este perfect condimentat. Încearcă să-l faci singur, şi vei surprinde invitații tăi!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g Carne de vitel Adăugat la
  • 2 buc ceapă Adăugat la
  • 2 dinți usturoi Adăugat la
  • 150 ml vin roșu Adăugat la
  • 3 linguri Concentrat de roșii Adăugat la
  • 2 lingurițe Mărgăritar Adăugat la
  • 3 frunze frunză de dafin Adăugat la
  • 5 boabe Plante englezești Adăugat la
  • 2 lingurițe Ardei dulce Adăugat la
  • 1 ciupitură Sare Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Taie vitelul în bucăți și condimentează cu sare și piper.

2. Pasul

Prăjește carnea în tigaie până devine auriu-mar.

3. Pasul

Adauga ceapa tocata si usturoiul si prajeste pana se inmoaie.

4. Pasul

Adăugați vin și gătiți pentru câteva minute.

5. Pasul

Adăugați pasta de tomate, maioranul, foi de dafin, piperul și ardeiul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de aproximativ 2 ore, până când carnea va fi fragedă.

6. Pasul

Verificați gustul și adăugați mai multă sare sau piper, dacă este necesar.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi
Videorecetă

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

Gulaș de porc cu găluște

Rețetă pentru un gulaș de porc perfect cu găluște, care aparține mâncărurilor tradiționale cehe, dar este foarte popular și în Slovacia.

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Gulaș de vită cu paste făinoase

Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș de porc sățios și aromat
Videorecetă

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

Tocăniță de cerb în sos

Un fel de mâncare sățios de vânat, care este deosebit de apreciat în timpul sezonului rece. Friptura de cerb este gătită într-un sos condimentat, devenind astfel deosebit de moale și suculentă. Felul de mâncare se servește cel mai bine cu gălușci și varză roșie.

Gulaș de vită pe bere

Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi
Videorecetă

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

Gulaș de porc cu găluște

Rețetă pentru un gulaș de porc perfect cu găluște, care aparține mâncărurilor tradiționale cehe, dar este foarte popular și în Slovacia.

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Gulaș de vită cu paste făinoase

Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș de porc sățios și aromat
Videorecetă

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

Tocăniță de cerb în sos

Un fel de mâncare sățios de vânat, care este deosebit de apreciat în timpul sezonului rece. Friptura de cerb este gătită într-un sos condimentat, devenind astfel deosebit de moale și suculentă. Felul de mâncare se servește cel mai bine cu gălușci și varză roșie.

Gulaș de vită pe bere

Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.

Reels

Nou