PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: PublicDomainPictures

Halloween Ghost Vanilla Cake de vanilie

Combinația de prăjitură umedă de vanilie învelită de glazura catifelată de cremă de brânză este pur și simplu irezistibilă. Gustul nu este deloc înfricoșător, este cu totul divin!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Pentru tort:

  • 2 căni zahăr alb Adăugat la
  • 1 ceașcă unt Adăugat la
  • 4 ouă Adăugat la
  • 4 linguri extract de vanilie Adăugat la
  • 3 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 312 linguri Praf de copt Adăugat la
  • 1 ceașcă lapte Adăugat la

Pentru glazura de cremă de brânză:

  • 2 pachete cremă de brânză Adăugat la
  • 12 ceașcă unt Adăugat la
  • 4 căni zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 linguri extract de vanilie Adăugat la

Pentru fantome:

  • Fondant alb gata de utilizare Adăugat la
  • Cerneală neagră comestibilă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și tapetați cu făină o tavă de 9x13 inch sau tapetați-o cu hârtie pergament. Atunci când căptușești tava, lasă o parte din hârtie să depășească pentru a o îndepărta ușor după ce prăjitura este coaptă.

2. Pasul

Într-un castron mediu, bateți împreună zahărul și untul. Se bat ouăle, pe rând, apoi se adaugă esența de vanilie. Cerneți împreună făina și praful de copt și adăugați-le în amestecul cremos alternativ cu laptele. Nu amestecați prea mult; amestecați doar până când aluatul este omogen. Turnați aluatul pentru prăjituri în tava pregătită.

3. Pasul

Coaceți timp de 30-40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturii iese curată. Se lasă să se răcească.

4. Pasul

În timp ce prăjitura se răcește, se prepară crema de brânză, amestecând într-un bol crema de brânză, untul, zahărul pudră și extractul de vanilie. Bateți până când se obține o cremă omogenă.

5. Pasul

După ce prăjitura se răcește, se întinde deasupra un strat generos de glazură de cremă de brânză.

6. Pasul

Pentru a face fantomele, întindeți bucăți de fondant alb la o grosime de aproximativ un sfert de inch. Un sfat important este să vă pudrați mâinile și suprafața cu puțin zahăr pudră pentru a preveni lipirea fondantului. Tăiați în forme de fantome și aplicați-le pe tort.

7. Pasul

Cu cerneala neagră comestibilă, desenați ochii și gurile fantomelor. Acum aveți o prăjitură fantomă înfricoșător de delicioasă!

Reels

Nou