PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Pâine de banane gustoase și sănătoase fără zahăr fără zahăr

O pâine de banane delicioasă, umedă și aromată, care este, de asemenea, fără zahăr! Această rețetă ușoară, aromatizată cu banane coapte și un strop de extract de vanilie, oferă o pâine perfectă, excelentă pentru micul dejun, sau ca desert. Fără adaos de zahăr, este mai sănătoasă, dar la fel de delicioasă - așa că aveți un motiv în plus pentru a mânca o felie în plus!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 4 banane coapte Adăugat la
  • 3 căni făină integrală Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 12 ceașcă Compot de mere neîndulcit Adăugat la
  • 14 ceașcă Lapte (orice lapte la alegere) Adăugat la
  • 1 linguriță Extract de vanilie pură Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 175°C (350°F) și ungeți o tavă de pâine de 9x5 inch.

2. Pasul

Într-un castron mare, zdrobiți bananele până la omogenizare. Amestecați ouăle, compotul de mere, laptele și extractul de vanilie.

3. Pasul

Într-un castron separat, se amestecă făina integrală, bicarbonatul de sodiu și sarea.

4. Pasul

Adăugați treptat ingredientele uscate la cele umede, amestecând doar până când se încorporează.

5. Pasul

Se toarnă aluatul în forma de pâine pregătită și se netezește partea de sus.

6. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.

7. Pasul

Se lasă pâinea să se răcească complet în tava de pâine pe un grătar de sârmă înainte de a o scoate și de a o tăia în felii. Savurați!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou