PUBLICITATE
Paste colorate cu carne de pui
Această rețetă este o alegere excelentă pentru cei care sunt atrași de un fel de mâncare rapid și sănătos, plin de savoare și culoare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste și carne
- 400 g Paste colorate
- 400 g piept de pui
Rămase
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță Piper negru
- 1⁄2 ro piper roșu măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Tăiați pieptul de pui în bucăți mai mici și prăjiți-l în tigaie cu ulei de măsline până devine auriu.
2. Pasul
Presărați-i cu paprika roșie, adăugați apă și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
3. Pasul
Scurgeți pastele gătite și adăugați-le la carne. Amestecați totul, presărați cu sare și piper negru și adăugați un pic de apă după cum este necesar.