PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Paste cremoase cu usturoi și ciuperci pentru cină

Satisfaceți-vă pofta de paste cu acest fel de mâncare rapidă și ușoară de paste cu usturoi și ciuperci. Luxuriant de bogat, cremos și infuzat cu usturoi aromat și ciuperci proaspete, acest fel de mâncare este perfect pentru o masă reconfortantă la mijlocul săptămânii. Cu siguranță va fi un succes pentru întreaga familie!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 350 gms Din pastele tale preferate Adăugat la
  • 250 gms Ciuperci albe proaspete, tăiate felii Adăugat la
  • 2 tbls ulei de măsline Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi, tocat mărunt Adăugat la
  • 1 ceașcă Smântână tare Adăugat la
  • Sare și piper negru proaspăt măcinat după gust Adăugat la
  • 12 ceașcă Brânză parmezan proaspăt rasă Adăugat la
  • Pătrunjel proaspăt, pentru garnisit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Fierbeți pastele într-o oală cu apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când sunt al-dente. Se scurg și se pun deoparte.

2. Pasul

În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați ciupercile tăiate felii și gătiți-le până se rumenesc, aproximativ 5-8 minute.

3. Pasul

Adăugați usturoiul tocat în ciuperci și mai gătiți încă 1-2 minute, până când se fragmentează.

4. Pasul

Se reduce focul și se toarnă smântâna în tigaie. Amestecați amestecul și aduceți-l la fierbere. Se asezonează cu sare și piper.

5. Pasul

Adăugați parmezanul proaspăt ras în sos, amestecând până când sosul devine cremos.

6. Pasul

Adăugați pastele scurse în tigaie și amestecați-le până când pastele sunt bine acoperite de sos.

7. Pasul

Se servesc pastele calde, ornate cu pătrunjel proaspăt și cu parmezan suplimentar, dacă se dorește.

Reels

Nou