PUBLICITATE

Sursa :: margouillatphotos from Getty Images

Paste la cuptor cu ciuperci

Pastele la cuptor cu ciuperci și smântână sunt ideale pentru prânzuri sau cine în familie. Combinația dintre sosul cremos, suprafața crocantă și erminia aromată sporește gustul pastelor cu ciuperci la cuptor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Ciuperci Adăugat la
  • 350 g Paste (penne sau fusilli) Adăugat la
  • 2 The Onion Adăugat la
  • 3 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 200 g Cremă de gătit Adăugat la
  • 200 g Brânză rasă (nucșoară sau gouda) Adăugat la
  • 2 Linguri pătrunjel tocat Adăugat la
  • 1 Hermină Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Tăiați ciupercile, ceapa și usturoiul în felii subțiri.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul. Se sotează până când ciupercile sunt aurii și ceapa este sticloasă. Asezonați după gust cu sare și piper.

3. Pasul

Între timp, gătiți pastele al dente conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți-le și adăugați-le în tigaie împreună cu ciupercile.

4. Pasul

Adăugați în tigaie smântâna și jumătate din brânză. Se amestecă bine pentru a acoperi pastele cu sosul.

5. Pasul

Se toarnă amestecul de paste în vasul de copt. Se presară cu restul de brânză și hermina tocată.

6. Pasul

Coaceți la cuptor timp de aproximativ 20 de minute sau până când brânza este aurie și cu bule deasupra.

7. Pasul

Se presară cu pătrunjel tocat înainte de servire. Poftă bună!

Reels

Nou