PUBLICITATE

Sursa :: RitaE for Pixabay

Picioruș de pui prăjit crocant în cuptor

Această rețetă de pulpe de pui prăjite crocante este una dintre preferatele mele pentru o masă confortabilă de weekend. Mușchii de pui sunt crocanți la exterior și fragezi și suculenți la interior, pur și simplu irezistibili. Cu condimentele pe care le folosesc în rețeta mea, puiul are întotdeauna un gust aromat, puternic, dar nu prea puternic.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Mușchi de pui Adăugat la
  • 2 Tablespoon ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Linguriță sare Adăugat la
  • 12 Linguriță piper Adăugat la
  • 12 Linguriță Ardei Adăugat la
  • 12 Linguriță praf de usturoi Adăugat la
  • 1 mic Creangă de rozmarin proaspăt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru a recrea rețeta de pulpe de pui, preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Din experiența mea, aceasta este temperatura ideală pentru ca puiul să fie crocant la exterior și încă suculent în interior.

2. Pasul

În timp ce cuptorul se preîncălzește, ungeți cotoarele de pui cu ulei de măsline. Acest lucru asigură o mai bună aderență a condimentelor la carne și, în același timp, aceasta rămâne mai suculentă.

3. Pasul

Se amestecă sarea, piperul, paprika și praful de usturoi într-un bol mic și se freacă amestecul în mod egal pe cotoarele de pui.

4. Pasul

Așezați pulpele de pui pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și adăugați crenguța de rozmarin. Rozmarinul își eliberează aroma în covrigii de pui în timpul prăjirii și le conferă o notă de savoare suplimentară.

5. Pasul

Se introduce tava de copt în cuptorul preîncălzit și se prăjesc copănelele de pui timp de aproximativ 45-50 de minute. Întoarceți din când în când copănelele pentru ca acestea să se rumenească uniform. Timpul exact de prăjire poate varia în funcție de cuptor, așa că vă recomand să verificați carnea spre finalul timpului de gătire pentru a vă asigura că nu este uscată.

6. Pasul

După timpul de coacere, lăsați picioarele de pui să se odihnească puțin înainte de a le servi. Acest lucru păstrează sucul în carne și aceasta rămâne suculentă.

Rețete similare

Curcan la cuptor

Un curcan suculent, perfect fript este un fel principal clasic pentru orice sărbătoare. Acest delicios fel de mâncare cu curcan sau curcan picant umplut și servit cu garnituri la alegere la Crăciun sau Anul Nou va încânta întreaga familie!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt
Videorecetă

Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt

Kebabul turcesc cu carne de miel este perfect pentru o cină delicioasă și ușoară! Carnea este marinată într-un amestec de condimente aromate și servită alături de iaurt proaspăt și pâine plată.

Șnițel de vițel tradițional german

Această rețetă simplă de șnițel de vițel este un mare succes cu familia mea. Combinația dintre pielea crocantă și carnea fragedă și suculentă este pur și simplu irezistibilă. Atunci când am timp, îmi place foarte mult să o gătesc încet, la temperatură scăzută, pentru a obține maximum de savoare din ea. Dar nu vă faceți griji, șnițelul de vițel poate fi pregătit și în mai puțin timp și este în continuare foarte gustos.

Boulettes de viande hachée (Chifteluțe de carne în stil francez)

Această rețetă franțuzească de "Boulettes de viande hachee" este un adevărat deliciu și o pregătesc adesea pentru familia și prietenii mei. Delicioasele chifteluțe într-un sos simplu, dar gustos, sunt întotdeauna un succes. Este o rețetă rapidă și ușoară, care se potrivește perfect cu o varietate de garnituri - de la salate la paste. Chiftelele prăjite din carne tocată sunt combinate cu un sos de roșii.

Spate de mistreț tocănită

O rețetă sățioasă, perfectă pentru un banquet festiv sau o cină duminicală în familie. Spata de mistreț este gătită încet în cuptor până când devine fragedă și suculentă.

Scaloppine al Limone (escalop de vițel cu lămâie)

Această rețetă de scaloppine al limone este una dintre mâncărurile mele italienești preferate gătite acasă. Sosul de lămâie este minunat de picant și accentuează cu adevărat aroma cărnii de vițel. Este un fel de mâncare grozavă, care nu numai că are un gust bun vara, datorită ușurinței sale, dar care te pune într-o dispoziție bună și pe vreme rece.

Carne de porc de gât la grătar pe tigaie

Rețetă pentru un delicios gât de gât la grătar într-o tigaie cu ierburi.

Salată de pui picantă și crocantă Hot Crunchy Spicy

Această rețetă are echilibrul perfect de căldură și aromă, cu pui suculent la grătar care adaugă o profunzime bogată la întregul palat.

Rețete similare

Curcan la cuptor

Un curcan suculent, perfect fript este un fel principal clasic pentru orice sărbătoare. Acest delicios fel de mâncare cu curcan sau curcan picant umplut și servit cu garnituri la alegere la Crăciun sau Anul Nou va încânta întreaga familie!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt
Videorecetă

Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt

Kebabul turcesc cu carne de miel este perfect pentru o cină delicioasă și ușoară! Carnea este marinată într-un amestec de condimente aromate și servită alături de iaurt proaspăt și pâine plată.

Șnițel de vițel tradițional german

Această rețetă simplă de șnițel de vițel este un mare succes cu familia mea. Combinația dintre pielea crocantă și carnea fragedă și suculentă este pur și simplu irezistibilă. Atunci când am timp, îmi place foarte mult să o gătesc încet, la temperatură scăzută, pentru a obține maximum de savoare din ea. Dar nu vă faceți griji, șnițelul de vițel poate fi pregătit și în mai puțin timp și este în continuare foarte gustos.

Boulettes de viande hachée (Chifteluțe de carne în stil francez)

Această rețetă franțuzească de "Boulettes de viande hachee" este un adevărat deliciu și o pregătesc adesea pentru familia și prietenii mei. Delicioasele chifteluțe într-un sos simplu, dar gustos, sunt întotdeauna un succes. Este o rețetă rapidă și ușoară, care se potrivește perfect cu o varietate de garnituri - de la salate la paste. Chiftelele prăjite din carne tocată sunt combinate cu un sos de roșii.

Spate de mistreț tocănită

O rețetă sățioasă, perfectă pentru un banquet festiv sau o cină duminicală în familie. Spata de mistreț este gătită încet în cuptor până când devine fragedă și suculentă.

Scaloppine al Limone (escalop de vițel cu lămâie)

Această rețetă de scaloppine al limone este una dintre mâncărurile mele italienești preferate gătite acasă. Sosul de lămâie este minunat de picant și accentuează cu adevărat aroma cărnii de vițel. Este un fel de mâncare grozavă, care nu numai că are un gust bun vara, datorită ușurinței sale, dar care te pune într-o dispoziție bună și pe vreme rece.

Carne de porc de gât la grătar pe tigaie

Rețetă pentru un delicios gât de gât la grătar într-o tigaie cu ierburi.

Salată de pui picantă și crocantă Hot Crunchy Spicy

Această rețetă are echilibrul perfect de căldură și aromă, cu pui suculent la grătar care adaugă o profunzime bogată la întregul palat.

Reels

Nou