PUBLICITATE
Placintă cu brânză și coacăze

Placintă cu brânză și coacăze

Căutați o rețetă pentru un desert delicios, ușor de preparat și care nu este un tort obișnuit și uscat? Încercați această placintă cu brânză și coacăze. Puteți să înlocuiți fructele și cu altele.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Des

  • 40 g unt Adăugat la
  • 100 g Făină de orez sau înlocuire cu semi-grosieră Adăugat la
  • 50 g făină semi-groasă Adăugat la
  • 50 g fulgi de ovăz Adăugat la
  • 50 g îndulcitor zahăr din trestie eritritol Adăugat la
  • 1 ambalare Praf de copt Adăugat la
  • Pinch Pământ Adăugat la

Umplutură

  • 500 g Brânză de vaci semi-grasă Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 ro pulbere de cremă de frișcă Adăugat la
  • 20 g Proteine de coacăze sau altele Adăugat la
  • sau Omite Adăugat la
  • 1 ambalare zahăr vanilat Adăugat la
  • Am folosit coacăze congelate Adăugat la
  • Pe care l-am lăsat să se dezghețe Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Forma pentru biscuiți episcopali se tapetează cu hârtie de copt. Se unge fundul formei cu aproximativ 20g de unt. Amestecăm toate ingredientele uscate și aplicăm jumătate din amestec pe fundul formei.

2. Pasul

Amestecăm bine toate ingredientele pentru umplutură, cu excepția coacăzelor. Aplicăm umplutura peste amestecul uscat. Distribuim coacăzele peste umplutură și acoperim cu cealaltă jumătate de amestec uscat. Așezăm felii de unt pe vârf (aproximativ 20g). Coacem la o temperatură de 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute. După coacere, lăsăm să se răcească în cuptorul ușor deschis. Tăiem doar când plăcintă s-a răcit complet.

Reels

Nou