PUBLICITATE

Plăcinte de dovleac

Plăcintele nu trebuie să fie doar de cartofi

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 250 g piure de hokkaido Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 1 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 12 The Onion Adăugat la
  • 40 g brânză de vaci cu grăsime integrală Adăugat la
  • 4 linguri făină albă Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • nucșoară Adăugat la
  • 1 Lingura Proaspăt mirositor Adăugat la
  • pentru frecare ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățăm dovleacul, îl răzuim sau îl fierbem și facem piure.

2. Pasul

La dovleac adaugăm ceapa rasă, usturoiul pisat, oul, brânza și mărarul tocat.

3. Pasul

Amestecam si condimentam. Adaugam faina si amestecam din nou.

4. Pasul

Dacă aluatul este prea lichid, adăugați mai multă făină.

5. Pasul

Ungem peștele cu ulei de măsline și frigem plăcintele pe ambele părți.

6. Pasul

Servim curat sau cu iaurt alb sau smântână acră.

Reels

Nou