PUBLICITATE

Pui cu varză

Rețeta pentru delicioasele picioare de pui coapte, servite cu varză călită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pulpe de pui

  • 4 Bucăți Picioare de pui Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Varza de Bruxelles

  • 1 bucată Varză de Bruxelles Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 ro Piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 Lingura ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Clătiți pulpele de pui, uscați-le și condimentați-le pe toate părțile. Apoi puneți-le în tava de copt și stropiți-le cu ulei. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C aproximativ 60 de minute, până când pulpele sunt frumos aurii și carnea este moale.

2. Pasul

În timp ce se coc pulpele de pui, pregătiți varza. Spălați varza, îndepărtați frunzele exterioare și tăiați-o în fâșii subțiri.

3. Pasul

În oala, turnați uleiul de măsline, adăugați varza tăiată, sare și piper. Gatiti varza la foc mediu timp de 20-30 de minute până când se înmoaie, sau până când este gata după gustul dumneavoastră.

4. Pasul

Serviți pulpe de pui împreună cu varză. Poftă bună!

Rețete similare

Cotlet de porc la cuptor cu varză și găluște

O rețetă tradițională slovacă ce va încânta orice iubitor de bucătărie casnică.

Rață prăjită cu varză roșie înăbușită

Rață cinstită, prăjită lent, cu varză roșie înăbușită.

Friptură de porc cu varză roșie

Rețetă pentru o delicioasă friptură de porc cu varză roșie.

Rață coaptă cu varză

O rețetă delicioasă de rață coaptă, servită cu varză și găluște.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.

Carne de porc cu fasole roșie

Rețetă pentru carne de porc înăbușită cu fasole roșie, care este potrivită atât pentru masa casual, cât și pentru cea festivă.

Somon proaspăt copt la cuptor cu lămâie și mărar

Această rețetă ușoară, ușor de preparat, somon la cuptor cu lămâie și mărar, a devenit o rețetă de bază în gospodăria mea și mi-a făcut plăcere să o pregătesc des.

Cotlet de porc cu varză acră

Un fel de mâncare tradițional slovac, care constă în cotlet de porc și varză acră. Rețeta ideală pentru prânzurile sau cinele festive. Este ușor de preparat și cu siguranță va gusta oricui iubește carnea de porc împreună cu varză acră.

Rețete similare

Cotlet de porc la cuptor cu varză și găluște

O rețetă tradițională slovacă ce va încânta orice iubitor de bucătărie casnică.

Rață prăjită cu varză roșie înăbușită

Rață cinstită, prăjită lent, cu varză roșie înăbușită.

Friptură de porc cu varză roșie

Rețetă pentru o delicioasă friptură de porc cu varză roșie.

Rață coaptă cu varză

O rețetă delicioasă de rață coaptă, servită cu varză și găluște.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.

Carne de porc cu fasole roșie

Rețetă pentru carne de porc înăbușită cu fasole roșie, care este potrivită atât pentru masa casual, cât și pentru cea festivă.

Somon proaspăt copt la cuptor cu lămâie și mărar

Această rețetă ușoară, ușor de preparat, somon la cuptor cu lămâie și mărar, a devenit o rețetă de bază în gospodăria mea și mi-a făcut plăcere să o pregătesc des.

Cotlet de porc cu varză acră

Un fel de mâncare tradițional slovac, care constă în cotlet de porc și varză acră. Rețeta ideală pentru prânzurile sau cinele festive. Este ușor de preparat și cu siguranță va gusta oricui iubește carnea de porc împreună cu varză acră.

Reels

Nou