PUBLICITATE

Sursa :: frederique wacquier from Getty Images

Risotto de pui cu ciuperci

Pui crocant, ciuperci moi și risotto cremos - o combinație pur și simplu irezistibilă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 350 g pui Adăugat la
  • 200 g Ciuperci Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Lingura Ulei de măsline Adăugat la
  • 250 g Orez arborio Adăugat la
  • 1 l Bulion de legume Adăugat la
  • 80 g brânză parmezan Adăugat la
  • Sare, piper negru proaspăt măcinat după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi, se taie carnea în bucăți mai mici, se sărează și se prăjește într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Scoateți carnea rumenită și puneți-o deoparte.

2. Pasul

În aceeași tigaie, se prăjesc ceapa și usturoiul tocate mărunt, astfel încât să capete o culoare aurie frumoasă. Adăugați apoi ciupercile tăiate felii.

3. Pasul

Când toate ingredientele din tigaie sunt combinate, se adaugă orezul. Este foarte important să nu turnați tot bulionul deodată, ci treptat, pe măsură ce orezul îl absoarbe. Nu uitați să amestecați din când în când între timp.

4. Pasul

Când orezul este aproape gata (după aproximativ 20 de minute), se adaugă din nou puiul și se amestecă. În acest fel, toate aromele se vor contopi și vor crea o armonie perfectă.

5. Pasul

La final, adăugați parmezanul ras în risotto și mai amestecați încă o dată. Apoi puteți servi risotto-ul.

Reels

Nou