PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Rissoles italiene de modă veche coapte în cuptor

Aceste Rissoles coapte la cuptor combină carnea tocată cu o selecție de ierburi și condimente, apoi se coc la cuptor până la o perfecțiune aurie. Spre deosebire de metoda tradițională de prăjire, coacerea la cuptor reduce cantitatea de ulei, ceea ce face ca acest fel de mâncare să fie mai sănătos. Servite cu garniturile preferate, aceste rissoles vor transforma o cină obișnuită într-una specială!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 gms De carne tocată de vită sau de miel Adăugat la
  • 1 ceapă tocată mărunt Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi, tocat mărunt Adăugat la
  • 2 tbls pesmet Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 1 linguriță Pătrunjel uscat Adăugat la
  • 14 linguriță piper cayenne Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 2 tbls Ulei vegetal (pentru ungere) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius și tapetați o tavă de copt cu hârtie pergament.

2. Pasul

Într-un castron mare, se amestecă împreună carnea de vită tocată, ceapa, usturoiul, pesmetul, oul, pătrunjelul, piperul Cayenne, sarea și piperul.

3. Pasul

Asigurați-vă că totul este bine amestecat. Rulați amestecul în chifteluțe rotunde, cam de mărimea unei mingi de golf.

4. Pasul

Aranjați rissoles pe tava de copt pregătită.

5. Pasul

Se aplatizează ușor fiecare risoletă cu dosul unei linguri, apoi se unge ușor partea de sus a fiecărei cu ulei vegetal. Acest lucru va da rissolelor dvs. o culoare aurie frumoasă.

6. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când rissolele sunt bine rumenite, iar zeama este limpede.

7. Pasul

După ce sunt fierte, se scot din cuptor și se lasă să se odihnească câteva minute.

8. Pasul

Se servește cald cu salatele sau legumele pe care le doriți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou