PUBLICITATE
Ruladă de cafea fără făină

Ruladă de cafea fără făină

Mă distrează să inventez mereu rețete noi și arome de deserturi. De această dată, am adăugat cafea ruladei pentru un pic de originalitate

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Des

  • 4 ks ouă Adăugat la
  • 40 g zahăr Adăugat la
  • 20 g proteine de ciocolată Adăugat la
  • 10 g cacao Adăugat la
  • 10 g Budinc de ciocolată BB sau cacao Adăugat la
  • 1 Articolul Pudră de copt Adăugat la
  • Pinch Pământ Adăugat la
  • 1 Articolul cafea instant Adăugat la

Crema

  • 200 g Ricotta Adăugat la
  • 250 g Brânză de vaci fină Adăugat la
  • 50 g ciocolată albă Adăugat la
  • 1 Articolul cafea instant Adăugat la
  • vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Din albușurile de ou și un vârf de sare, batem spuma tare. Galbenusurile le batem cu zaharul. La amestecul de galbenusuri, adaugam alternativ ingredientele uscate și spuma de albușuri.

2. Pasul

Amestecăm ușor totul împreună și îl răspândim pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la o temperatură de 180 de grade timp de 10-12 minute.

3. Pasul

După coacere, scoatem hârtia de copt de pe aluat. Rulăm aluatul și îl înfășurăm într-un prosop. Lăsăm să se răcească complet.

4. Pasul

Pentru crema, vom topi ciocolata alba și vom amesteca toate ingredientele împreună.

5. Pasul

Aluatul răcit îl vom întinde cu cremă și îl vom rula. Crema rămasă o vom întinde pe partea de sus a ruloului. Vom da la frigider.

Reels

Nou