PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Taken

Rulou de brânză pentru platouri reci

Ruloul de brânză nu este doar un fel de mâncare interesant și special, dar și foarte sățios și nutritiv. Este o delicatesă perfectă pentru platourile reci, pe care invitații vor fi garantat să o iubească. Prepararea sa nu este complicată, astfel încât o putem face chiar și pentru un grup mai mare de oaspeți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 250 g Brânză trappista Adăugat la
  • 150 g unt Adăugat la
  • 1 pachet Crema de sunca Adăugat la
  • 1 furaje Ardei roșu Adăugat la
  • 1 furaje Ardei verde Adăugat la
  • 1 pachet șurubelniță rapidă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pasul 1: Pregătirea

2. Pasul

Pasul 2: Prepararea brânzei

3. Pasul

Pasul 3: Pregătirea umpluturii

4. Pasul

Pasul 4: Asamblarea ruloului de brânză

5. Pasul

Pasul 5: Răcirea rulourilor de brânză

Reels

Nou