PUBLICITATE

Sursa :: Mykola Lunov from Canva

Salată de legume cu dovlecei

Salată rapidă și sănătoasă de legume cu dovlecei și ardei iute.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 bucată Dovlecei Adăugat la
  • 1 bucată Ardei iute Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • Suc de lămâie Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Se spală și se taie în felii subțiri dovleceii. Se taie ardeiul iute în inele subțiri.

2. Pasul

Se curăță și se taie mărunt cățeii de usturoi. În același timp, puteți, de asemenea, să presați usturoiul printr-o presă, ceea ce va extrage și mai multă aromă și savoare din el.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă usturoiul tocat. Se rumenește câteva minute și apoi se adaugă dovleceii și ardeii iuți în tigaie.

4. Pasul

Se amestecă ocazional și se sotează până când dovleceii devin aurii. Din experiența mea, dovlecelul este cel mai bun atunci când este ușor crocant, așa că nu va dura mai mult de 5-7 minute.

5. Pasul

La final, se adaugă suc de lămâie, sare și piper după gust.

Rețete similare

Salată romană prăjită cu ardei iute

Acest fel de mâncare este o combinație de frunze de salată sănătoasă și crocantă cu o notă picantă de chilli. Am făcut-o pentru prima dată la mine acasă pentru o cină rapidă, atunci când am vrut o mâncare ușoară, dar nu neapărat răcoroasă.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Salata rece de paste

Această salată de paste revigorantă este ideală pentru zilele toride de vară. Este plină de arome, vitamine și de asemenea este foarte simplă și rapidă de preparat.

Rețetă de legume cu morcovi doar 5 ingrediente

Această rețetă de morcovi și legume este una dintre preferatele familiei în casa noastră și am făcut-o de mai multe ori. Este, fără îndoială, un fel de mâncare delicioasă și nutritivă, care este plină de aroma morcovilor proaspeți și de condimente picante. Dulceața morcovilor combinată cu aroma pătrunjelului face ca de fiecare dată să fie o experiență incredibil de gustoasă.

Legume balcanice înăbușite

Această rețetă este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care o fac adesea pentru familia și prietenii mei. Iubesc acest fel de mâncare vegetariană pentru că este colorat, gustos și plin de ingrediente sănătoase și nutritive. Este rapid și ușor de preparat, așa că este ideal pentru zilele aglomerate. Am încercat diferite legume în trecut și am constatat că combinația prezentată mai jos oferă cel mai bun echilibru de arome.

Conopidă prăjită

Un fel de mâncare consistent și sănătos, care prezintă conopida într-un mod nou și interesant. Această conopidă prăjită este crocantă, delicioasă și incredibil de ușor de preparat.

Legume la cuptor cu cartofi rapid și ușor de gătit vegetarian

Înainte de a descoperi această rețetă de legume la cuptor cu cartofi, mă chinuiam de multe ori să pregătesc un fel de mâncare gustoasă care să fie și sănătoasă. De când am făcut această rețetă pentru prima dată, ea a devenit un element permanent în bucătăria mea. Combinația dintre legumele la cuptor și cartofii crocanți este pur și simplu irezistibilă și abia aștept să o prepar de fiecare dată.

Salată sănătoasă de sfeclă roșie crudă vegetariană

Această salată de sfeclă roșie este una dintre preferatele mele, pe care am făcut-o de nenumărate ori. Dulceața sfeclei crude funcționează perfect cu mușcătura acră a mărului și cu gustul crocant și de nucă al nucilor. Este o mâncare simplă, sănătoasă și delicioasă pe care o servesc ca fel principal sau ca garnitură la grătare și la mesele de familie.

Rețete similare

Salată romană prăjită cu ardei iute

Acest fel de mâncare este o combinație de frunze de salată sănătoasă și crocantă cu o notă picantă de chilli. Am făcut-o pentru prima dată la mine acasă pentru o cină rapidă, atunci când am vrut o mâncare ușoară, dar nu neapărat răcoroasă.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Salata rece de paste

Această salată de paste revigorantă este ideală pentru zilele toride de vară. Este plină de arome, vitamine și de asemenea este foarte simplă și rapidă de preparat.

Rețetă de legume cu morcovi doar 5 ingrediente

Această rețetă de morcovi și legume este una dintre preferatele familiei în casa noastră și am făcut-o de mai multe ori. Este, fără îndoială, un fel de mâncare delicioasă și nutritivă, care este plină de aroma morcovilor proaspeți și de condimente picante. Dulceața morcovilor combinată cu aroma pătrunjelului face ca de fiecare dată să fie o experiență incredibil de gustoasă.

Legume balcanice înăbușite

Această rețetă este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care o fac adesea pentru familia și prietenii mei. Iubesc acest fel de mâncare vegetariană pentru că este colorat, gustos și plin de ingrediente sănătoase și nutritive. Este rapid și ușor de preparat, așa că este ideal pentru zilele aglomerate. Am încercat diferite legume în trecut și am constatat că combinația prezentată mai jos oferă cel mai bun echilibru de arome.

Conopidă prăjită

Un fel de mâncare consistent și sănătos, care prezintă conopida într-un mod nou și interesant. Această conopidă prăjită este crocantă, delicioasă și incredibil de ușor de preparat.

Legume la cuptor cu cartofi rapid și ușor de gătit vegetarian

Înainte de a descoperi această rețetă de legume la cuptor cu cartofi, mă chinuiam de multe ori să pregătesc un fel de mâncare gustoasă care să fie și sănătoasă. De când am făcut această rețetă pentru prima dată, ea a devenit un element permanent în bucătăria mea. Combinația dintre legumele la cuptor și cartofii crocanți este pur și simplu irezistibilă și abia aștept să o prepar de fiecare dată.

Salată sănătoasă de sfeclă roșie crudă vegetariană

Această salată de sfeclă roșie este una dintre preferatele mele, pe care am făcut-o de nenumărate ori. Dulceața sfeclei crude funcționează perfect cu mușcătura acră a mărului și cu gustul crocant și de nucă al nucilor. Este o mâncare simplă, sănătoasă și delicioasă pe care o servesc ca fel principal sau ca garnitură la grătare și la mesele de familie.

Reels

Nou