:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/mbAGgSrmj_1vkIxqcXA3/8dc002b4fcc0673bc7695fecad1a48.jpeg)
Suc de roșii, proaspăt și revigorant!
Sucul de roșii este delicios și sănătos, fiind o sursă bogată de antioxidanți și vitamina C. Poate fi servit ca atare sau folosit ca bază pentru alte băuturi și preparate culinare.
Ingrediente
- 1 kg roșii
- 1⁄2 linguriță sare
- 1 linguriță zahăr
- 1⁄4 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Spălați roșiile și tăiați-le în bucăți mici.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/mbAGgSrmj_1vkIxqcXA3/265fa76c9f489bc9d384987ef505c9.jpeg)
Puneți bucățile de roșii într-un blender sau robot de bucătărie și mixați până când obțineți un piure fin.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/mbAGgSrmj_1vkIxqcXA3/0fdd3fa43ca373ea41b338e5c13f99.jpeg)
Puneți piureul de roșii într-un vas de gătit și încălziți-l la foc mediu. Adăugați sare, zahăr și piper în piure și amestecați bine.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/mbAGgSrmj_1vkIxqcXA3/9967fc13dcbe10df4574851cfc2b32.jpeg)
Lăsați piureul să fiarbă la foc mic timp de 10-15 minute, sau până când sucul de roșii se îngroașă puțin.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/mbAGgSrmj_1vkIxqcXA3/7a0dd00a73930d2baa355133d9aad6.jpeg)
Luati vasul de pe foc și lăsați sucul să se răcească. Folosiți o sită fină pentru a strecura sucul de roșii într-un recipient curat. Puneți sucul de roșii în frigider și serviți rece.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/mbAGgSrmj_1vkIxqcXA3/fc6f7228d460314027d2b114448327.jpeg)