PUBLICITATE

Sursa :: EzumeImages from Getty Images

Supa Bisque de creveți

Bisque este o supă franceză clasică, preparată cu creveți și este adesea servită ca aperitiv. Această supă groasă, cremoasă și bogată în arome, în care aromele fructelor de mare sunt frumos conservate, este cu adevărat o experiență gastronomică!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Creveți Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 2 Morcovi Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 50 g Unt Adăugat la
  • 2 Linguri Piure de roșii Adăugat la
  • 112 l Ape Adăugat la
  • 2 Ramuri Pătrunjel Adăugat la
  • 2 Linguri Făină netedă Adăugat la
  • 200 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Curățați creveții și îndepărtați capetele și corpurile. Puneți capetele și corpurile deoparte și puneți creveții la frigider.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie și apoi se adaugă ceapa, morcovii și usturoiul. Se lasă să se rumenească.

3. Pasul

Adăugați capetele și corpurile creveților și prăjiți până când devin roz.

4. Pasul

Adăugați piureul de roșii și mai prăjiți câteva minute.

5. Pasul

Se adaugă apă și se fierbe timp de 30 de minute la foc mic.

6. Pasul

După 30 de minute, strecurați bulionul și păstrați-l deoparte.

7. Pasul

Se adaugă făina în tigaie și se amestecă din nou.

8. Pasul

Se toarnă încet bulionul în tigaie și se amestecă. Rezultatul ar trebui să fie un amestec foarte gros.

9. Pasul

Se adaugă crema de gătit, se adaugă creveții și se asezonează cu sare și piper.

Reels

Nou