PUBLICITATE

Sursa :: Ewgenija_s from Canva

Supă de dovleac Hokkaido

Supa cremoasă de dovleac Hokkaido este o rețetă clasică de supă de toamnă, plină de arome îndrăznețe și de o frumoasă culoare portocalie. Este felul de mâncare perfect pentru încălzirea perfectă în zilele reci de toamnă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks Dovleac mic Hokkaido Adăugat la
  • 1 ks ceapă mare Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Lingura Săruri Adăugat la
  • 12 linguri Piper măcinat Adăugat la
  • 1 Lingura scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 12 linguri Nucșoară măcinată Adăugat la
  • 1 l Bulion de legume Adăugat la
  • 200 ml Creme Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Se spală dovleacul, se scot semințele și se taie în bucăți mai mici. Se curăță și se taie ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjește ceapa până când devine aurie. Se adaugă usturoiul și se prăjește încă câteva minute.

3. Pasul

Adăugați dovleacul și toate condimentele în tigaie, amestecați și fierbeți la foc mic timp de 10 minute sub capac.

4. Pasul

Se adaugă stocul de legume, se amestecă și se mai fierbe încă 20 de minute, până când dovleacul se înmoaie complet.

5. Pasul

Apoi se amestecă totul până se obține o supă omogenă și se adaugă smântâna.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou