PUBLICITATE

Sursa :: LauriePatterson via iStockPhotos

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne tocată, de vită sau amestec Adăugat la
  • 1 kg Cartofi Adăugat la
  • 1 mare ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 Tablespoon ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 Linguriță Ardei Adăugat la
  • 100 g cremă de brânză Adăugat la
  • Ceva arpagic pentru a decora Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Pentru a prepara rețeta de tocăniță de cartofi, mai întâi se curăță cartofii și se taie în cuburi. Se toacă mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare. Se sotează ceapa și usturoiul până când devin translucide și apoi se adaugă carnea tocată. Este important să prăjiți bine carnea tocată până când nu mai este roz - amestecând regulat pentru a evita formarea de cocoloașe sau arderea.

3. Pasul

Acum adăugați cartofii tăiați în cubulețe. Se amestecă totul bine și se acoperă tigaia. Gătiți cartofii timp de 20-25 de minute la foc mediu, până când sunt moi. Amestecați din când în când pentru a vă asigura că nu se arde nimic.

4. Pasul

Se asezonează cu sare, piper și paprika și se amestecă cu crema de brânză pentru a face amestecul mai cremos. Se mai fierbe câteva minute până când totul este bine încălzit.

5. Pasul

Înainte de a servi, se ornează tigaia cu tocătură de cartofi cu arpagic proaspăt. Poftă bună!

Rețete similare

Cartofi fierți cu Chili con Carne

Un fel de mâncare delicios, servit cu o combinație savuroasă de cartofi coapți și Chili con Carne picant. Este o masă completă, care oferă căldură și confort, în special în zilele reci.

Caserolă de Strasbourg cu cartofi și carne tocată

Caserola de Strasbourg este un clasic al bucătăriei alsaciene care este întotdeauna întâmpinat cu entuziasm. Inițial, rețeta provine de la bunica mea, care a moștenit-o de la mama ei. Eu am rafinat-o de-a lungul anilor și pot spune că este indispensabilă în bucătăria germană.

Tigaie de cartofi și varză de Bruxelles cu bacon

Această tigaie cu cartofi și varză de Bruxelles este un fel de mâncare simplă și aromată pe care îmi place să o pregătesc pentru familia mea. Combinația dintre cartofii pământii și varza de Bruxelles ușor amară este pur și simplu irezistibilă. Îmbogățită cu șuncă prăjită crocantă și finisată cu o notă de nucșoară, această tigaie va deveni rapid una dintre favoritele de pe masa dumneavoastră.

Tigaie de varză de Savoia cu cartofi și slănină

O varză de salvie uimitor de simplă, dar delicioasă, este ceva ce servesc întotdeauna familiei mele atunci când temperatura scade. Preparat cu varză creață proaspătă și condimente aromate, acest fel de mâncare este un adevărat deliciu. Din fericire, este greu să dai greș cu această rețetă, deoarece ingredientele și pașii sunt ușor de înțeles și simplu de urmat. Iată rețeta pe care o folosesc întotdeauna.

Cartofi fierți cu ciuperci prăjite

Acesta este un fel de mâncare simplu, dar delicios, care este perfect ca garnitură sau fel principal. Este de asemenea un excelent fel de mâncare vegetarian. Amestecul de ciuperci terestre și cartofi cremoși este pur și simplu irezistibil. Acest fel de mâncare este ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente.

Rețetă de "varză neagră" (kale) cu cartofi de jachetă

Un fel de mâncare ușor de preparat și sănătos, care este deosebit de bun în sezonul rece cu aromele sale consistente.Varza neagră este foarte asemănătoare cu varza kale. Îmi place combinația dintre aroma pământie a verzei negre și acompaniamentul simplu al cartofilor jacket. Este delicioasă, nutritivă, sănătoasă și mai ales ușor de pregătit pentru masa de prânz a familiei.

Tocană rustică de carne tocată

Această tocană robustă și consistentă a fost de mai multe ori colacul nostru de salvare în zilele reci de iarnă. Prospețimea legumelor și a cartofilor, combinată cu aroma savuroasă a cărnii tocate, constituie o combinație delicioasă. Adăugați pâine prăjită sau o baghetă proaspătă și ziua este salvată. Fiecare lingură îmi amintește de multele ocazii în care am pregătit și savurat acest fel de mâncare cu bucurie și entuziasm.

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Rețete similare

Cartofi fierți cu Chili con Carne

Un fel de mâncare delicios, servit cu o combinație savuroasă de cartofi coapți și Chili con Carne picant. Este o masă completă, care oferă căldură și confort, în special în zilele reci.

Caserolă de Strasbourg cu cartofi și carne tocată

Caserola de Strasbourg este un clasic al bucătăriei alsaciene care este întotdeauna întâmpinat cu entuziasm. Inițial, rețeta provine de la bunica mea, care a moștenit-o de la mama ei. Eu am rafinat-o de-a lungul anilor și pot spune că este indispensabilă în bucătăria germană.

Tigaie de cartofi și varză de Bruxelles cu bacon

Această tigaie cu cartofi și varză de Bruxelles este un fel de mâncare simplă și aromată pe care îmi place să o pregătesc pentru familia mea. Combinația dintre cartofii pământii și varza de Bruxelles ușor amară este pur și simplu irezistibilă. Îmbogățită cu șuncă prăjită crocantă și finisată cu o notă de nucșoară, această tigaie va deveni rapid una dintre favoritele de pe masa dumneavoastră.

Tigaie de varză de Savoia cu cartofi și slănină

O varză de salvie uimitor de simplă, dar delicioasă, este ceva ce servesc întotdeauna familiei mele atunci când temperatura scade. Preparat cu varză creață proaspătă și condimente aromate, acest fel de mâncare este un adevărat deliciu. Din fericire, este greu să dai greș cu această rețetă, deoarece ingredientele și pașii sunt ușor de înțeles și simplu de urmat. Iată rețeta pe care o folosesc întotdeauna.

Cartofi fierți cu ciuperci prăjite

Acesta este un fel de mâncare simplu, dar delicios, care este perfect ca garnitură sau fel principal. Este de asemenea un excelent fel de mâncare vegetarian. Amestecul de ciuperci terestre și cartofi cremoși este pur și simplu irezistibil. Acest fel de mâncare este ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente.

Rețetă de "varză neagră" (kale) cu cartofi de jachetă

Un fel de mâncare ușor de preparat și sănătos, care este deosebit de bun în sezonul rece cu aromele sale consistente.Varza neagră este foarte asemănătoare cu varza kale. Îmi place combinația dintre aroma pământie a verzei negre și acompaniamentul simplu al cartofilor jacket. Este delicioasă, nutritivă, sănătoasă și mai ales ușor de pregătit pentru masa de prânz a familiei.

Tocană rustică de carne tocată

Această tocană robustă și consistentă a fost de mai multe ori colacul nostru de salvare în zilele reci de iarnă. Prospețimea legumelor și a cartofilor, combinată cu aroma savuroasă a cărnii tocate, constituie o combinație delicioasă. Adăugați pâine prăjită sau o baghetă proaspătă și ziua este salvată. Fiecare lingură îmi amintește de multele ocazii în care am pregătit și savurat acest fel de mâncare cu bucurie și entuziasm.

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Reels

Nou