PUBLICITATE

Sursa :: LauriePatterson via iStockPhotos

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne tocată, de vită sau amestec Adăugat la
  • 1 kg Cartofi Adăugat la
  • 1 mare ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 Tablespoon ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 Linguriță Ardei Adăugat la
  • 100 g cremă de brânză Adăugat la
  • Ceva arpagic pentru a decora Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Pentru a prepara rețeta de tocăniță de cartofi, mai întâi se curăță cartofii și se taie în cuburi. Se toacă mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare. Se sotează ceapa și usturoiul până când devin translucide și apoi se adaugă carnea tocată. Este important să prăjiți bine carnea tocată până când nu mai este roz - amestecând regulat pentru a evita formarea de cocoloașe sau arderea.

3. Pasul

Acum adăugați cartofii tăiați în cubulețe. Se amestecă totul bine și se acoperă tigaia. Gătiți cartofii timp de 20-25 de minute la foc mediu, până când sunt moi. Amestecați din când în când pentru a vă asigura că nu se arde nimic.

4. Pasul

Se asezonează cu sare, piper și paprika și se amestecă cu crema de brânză pentru a face amestecul mai cremos. Se mai fierbe câteva minute până când totul este bine încălzit.

5. Pasul

Înainte de a servi, se ornează tigaia cu tocătură de cartofi cu arpagic proaspăt. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou