PUBLICITATE

Tort de cafea în cană

Rapid, gustos, cu cafea :)

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
16
  • 3 bucată ou Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr Adăugat la
  • 1 Cupa făină semi-groasă Adăugat la
  • 1 ceașcă ulei Adăugat la
  • 1 ceașcă cacao Adăugat la
  • 1 praf de copt Adăugat la
  • 30 g Ciocolată caldă băută Adăugat la
  • Cafea puternică răcită Adăugat la
  • zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.

Amestecăm toate ingredientele, cu excepția cafelei și le mixăm cel puțin un minut (este suficient și manual). Turnăm într-o formă acoperită cu hârtie și coacem 25 de minute la 180 de grade. Imediat după coacere, turnăm cafea rece. După ce s-a răcit, decorăm cu cremă de cafea. Aceasta o pregătim astfel: fierbem în oală o budincă - 250 ml lapte, 40 g de aur clasic, 2 linguri de cafea instant. Mixăm 200 g de unt și adăugăm treptat budinca răcită. Aplicăm într-un sac de cofetărie, adăugăm pe corp și presărăm cu cacao.

Reels

Nou