PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/KqconpPFhNaKnKoaEVA5/1a2061f04c671bff95f2c8d3a1efbf.jpeg)
Sursa :: olenayeromenkophotos from Getty Images
Tortilla spaniolă cu cartofi
Tortilla spaniolă cu cartofi este un fel tradițional din sudul Spaniei. Este un fel de mâncare simplu, dar nutritiv, care poate fi servit ca mâncare principală sau ca gustare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Cartofi
- 1 bucată ceapă mare
- 6 bucată Ouă mari
- 150 ml ulei de măsline
- 1 Pinch sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiați cartofii și ceapa în felii subțiri și sărați.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați cartofii și ceapa. Gătiți la foc mediu aproximativ 20 de minute.
3. Pasul
Luați cartofii și ceapa încet și lăsați uleiul să se așeze.
4. Pasul
Bateți ouăle bine și adăugați un pic de sare. Apoi adăugați cartofii și ceapa fierte.
5. Pasul
Adăugați amestecul în tigaie și gătiți la foc mediu. Când marginile încep să se desprindă, întoarceți tortilla și gătiți încă aproximativ 5 minute.
6. Pasul
Tortilla ar trebui să fie de culoarea aurului și ușor crocantă.