PUBLICITATE

Sursa :: olenayeromenkophotos from Getty Images

Tortilla spaniolă cu cartofi

Tortilla spaniolă cu cartofi este un fel tradițional din sudul Spaniei. Este un fel de mâncare simplu, dar nutritiv, care poate fi servit ca mâncare principală sau ca gustare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Cartofi Adăugat la
  • 1 bucată ceapă mare Adăugat la
  • 6 bucată Ouă mari Adăugat la
  • 150 ml ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiați cartofii și ceapa în felii subțiri și sărați.

2. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și adăugați cartofii și ceapa. Gătiți la foc mediu aproximativ 20 de minute.

3. Pasul

Luați cartofii și ceapa încet și lăsați uleiul să se așeze.

4. Pasul

Bateți ouăle bine și adăugați un pic de sare. Apoi adăugați cartofii și ceapa fierte.

5. Pasul

Adăugați amestecul în tigaie și gătiți la foc mediu. Când marginile încep să se desprindă, întoarceți tortilla și gătiți încă aproximativ 5 minute.

6. Pasul

Tortilla ar trebui să fie de culoarea aurului și ușor crocantă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou