PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Umplutură pentru sandvișuri de pui Classic Basic Gourmet

Această umplutură pentru sandvișuri de pui Gourmet ridică umilul sandviș de pui la un nou nivel. Făcută cu pui fraged, copt la cuptor, maioneză cremoasă și legume proaspete, această rețetă va fi cu siguranță una dintre preferatele pentru prânz sau în orice moment al zilei. Cu un gust savuros delicios, această rețetă este un amestec perfect de arome potrivit pentru întreaga familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Piept de pui copt la cuptor, mărunțit Adăugat la
  • 12 ceașcă De maioneză Adăugat la
  • 14 ceașcă De țelină tocată mărunt Adăugat la
  • 14 ceașcă De ceapă roșie tocată mărunt Adăugat la
  • 2 tbls Arpagic proaspăt tocat Adăugat la
  • 1 lingură Muștar de Dijon Adăugat la
  • Sare și piper după gust -Lettucă sau spanac pentru servire Adăugat la
  • Pâine integrală pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Începeți prin a mărunți pieptul de pui copt la cuptor într-un castron mare.

2. Pasul

Adăugați țelina și ceapa roșie tocate mărunt la puiul mărunțit.

3. Pasul

Se amestecă cu arpagic tocat și muștar Dijon, amestecând până când totul este distribuit uniform.

4. Pasul

Se condimentează cu sare și piper după gust.

5. Pasul

Adăugați maioneza la amestec, încorporând-o ușor până când toate ingredientele sunt bine încorporate.

6. Pasul

Se lasă umplutura la frigider cel puțin o oră înainte de servire pentru a permite tuturor aromelor să se îmbine.

7. Pasul

Pentru a asambla sandvișul, se așază salata sau spanacul pe o bucată de pâine integrală, se pune deasupra o porție generoasă de umplutură de pui și apoi se acoperă cu o altă bucată de pâine.

8. Pasul

Feliați și serviți imediat sandvișurile de pui gourmet.

Reels

Nou