PUBLICITATE

Sursa :: Africa Images from Canva

Varză de Bruxelles cu bacon

Aceasta este una dintre cele mai simple și delicioase rețete de varză de Bruxelles cu bacon crocant, care completează perfect gustul ușor amar al verzei. Este o mâncare minunată pentru vremea rece și ca garnitură pentru carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Varză de Bruxelles Adăugat la
  • 200 g bacon Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 bucată usturoi Adăugat la
  • 1 ciupitură sare Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Pasul

Prajiti baconul pana devine crocant.

3. Pasul

Spălați varza de Bruxelles, tăiați-o și împărțiți-o în jumătăți.

4. Pasul

Amestecă varza de Bruxelles, baconul prăjit, uleiul de măsline, usturoiul ras, sarea și piperul într-o tigaie.

5. Pasul

Puneți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 20 de minute, până când varza începe să capete o culoare aurie.

6. Pasul

Se servește fierbinte.

Reels

Nou