PUBLICITATE

Sursa :: Karisssa from Getty Images

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 400 g piure de roșii Adăugat la
  • 2 Articolul ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks țelină Adăugat la
  • 12 Articolul Sare Adăugat la
  • 12 Articolul Piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Prăjiți carnea în ulei de măsline. Adăugați ceapa tocată, usturoiul, morcovul și țelina. Prăjiți până când devine auriu.

2. Pasul

Adăugați pasta de roșii, sare și piper.

3. Pasul

Gătiți amestecul de carne pentru spaghetti la foc mediu timp de 40 de minute.

Rețete similare

Sos de roșii cu chiftele

Un sos de roșii delicios cu chifteluțe, la care puteți adăuga, de exemplu, găluște.

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Carne tocată de porc cu paste făinoase

Rețetă pentru un prânz rapid sub formă de carne tocată de porc cu paste.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.

Supă de carne tocată "Chilli Con Carne"

O supă consistentă și picantă, perfectă pentru o masă confortabilă pe vreme rece. Această supă este un clasic în familia mea. Rețeta face o mulțime - așa că pregătiți-vă pentru resturi delicioase sau mese de congelator, este întinsă cu legume și condimente, astfel încât vă puteți bucura de toate aromele bucătăriei mexicane.

Carne de vită cu ciuperci și vin

Este o rețetă simplă și carnea cu sosul are un gust delicios.

Tocană rustică de carne tocată

Această tocană robustă și consistentă a fost de mai multe ori colacul nostru de salvare în zilele reci de iarnă. Prospețimea legumelor și a cartofilor, combinată cu aroma savuroasă a cărnii tocate, constituie o combinație delicioasă. Adăugați pâine prăjită sau o baghetă proaspătă și ziua este salvată. Fiecare lingură îmi amintește de multele ocazii în care am pregătit și savurat acest fel de mâncare cu bucurie și entuziasm.

Rețete similare

Sos de roșii cu chiftele

Un sos de roșii delicios cu chifteluțe, la care puteți adăuga, de exemplu, găluște.

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Carne tocată de porc cu paste făinoase

Rețetă pentru un prânz rapid sub formă de carne tocată de porc cu paste.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.

Supă de carne tocată "Chilli Con Carne"

O supă consistentă și picantă, perfectă pentru o masă confortabilă pe vreme rece. Această supă este un clasic în familia mea. Rețeta face o mulțime - așa că pregătiți-vă pentru resturi delicioase sau mese de congelator, este întinsă cu legume și condimente, astfel încât vă puteți bucura de toate aromele bucătăriei mexicane.

Carne de vită cu ciuperci și vin

Este o rețetă simplă și carnea cu sosul are un gust delicios.

Tocană rustică de carne tocată

Această tocană robustă și consistentă a fost de mai multe ori colacul nostru de salvare în zilele reci de iarnă. Prospețimea legumelor și a cartofilor, combinată cu aroma savuroasă a cărnii tocate, constituie o combinație delicioasă. Adăugați pâine prăjită sau o baghetă proaspătă și ziua este salvată. Fiecare lingură îmi amintește de multele ocazii în care am pregătit și savurat acest fel de mâncare cu bucurie și entuziasm.

Reels

Nou