PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : MrGajowy3

Biscuiți de casă cu pâine scurtă

Biscuiții cu unt sunt un clasic preferat pe care îl puteți savura pe tot parcursul anului. Am copt biscuiți delicioși și frumoși de nenumărate ori folosind această rețetă. Din experiența mea, untul proaspăt oferă biscuiților cea mai bună aromă și textură.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24
  • 200 g făină de grâu Adăugat la
  • 125 g Unt nesărat (la temperatura camerei) Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 Ouă (mărimea M) Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Linguriță zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Pentru a face biscuiții cu unt, se amestecă untul la temperatura camerei cu zahărul, sarea și zahărul vanilat și se amestecă bine până la omogenizare. Adăugați oul și continuați să amestecați. Cel mai bine este să lucrați la temperatura camerei, deoarece acest lucru permite ingredientelor să se amestece mai bine.

2. Pasul

Acum se adaugă făina și se frământă până se formează un aluat omogen. Când adăugați făina, vă recomand să o încorporați puțin câte puțin.

3. Pasul

Acum înfășurați aluatul în folie alimentară și puneți-l la frigider pentru cel puțin o oră. Acest timp de repaus este esențial pentru a obține un aluat de ficăței perfect. Astfel, aluatul este mult mai ușor de lucrat ulterior.

4. Pasul

După timpul de răcire, se preîncălzește cuptorul la 180°C căldură superioară/inferioară.

5. Pasul

Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu făină până la o grosime de aproximativ 5 mm și apoi tăiați-l în orice formă doriți. Dacă aluatul se lipește, folosiți pur și simplu mai multă făină pentru întindere.

6. Pasul

Se așază biscuiții decupate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc timp de aproximativ 10-15 minute până când devin aurii. Primele câteva ori, este important să fiți cu ochii pe cuptor, deoarece timpii de coacere pot varia în funcție de cuptor.

7. Pasul

Lăsați biscuiții cu unt copți să se răcească complet pe un grătar de sârmă. Se vor întări ușor pe măsură ce se răcesc, așa că nu vă faceți griji dacă la început par puțin moi.

8. Pasul

Bucură-te de biscuiții tăi de casă!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou