PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: RitaE

Buzunare de mere de casă cu pufuleți de patiserie

Cine nu le iubește, buzunare crocante de mere cu un înveliș crocant de pufuleți? Aceste buzunare de mere făcute în casă sunt un punct culminant absolut și unul dintre preferatele mele personale. Sunt mai ușor de preparat decât crezi și un adevărat deliciu de fiecare dată. Așa că suflecă-ți mânecile și dă-i drumul!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 1 Pachet produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 4 Mere Adăugat la
  • 40 g zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 1 gălbenuș Adăugat la
  • 1 lingură apă Adăugat la
  • Zahăr pudră pentru presărat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru a prepara rețeta de buzunare de mere cu pufuleți, mai întâi se curăță merele de coajă și de miez și se taie în cuburi mici. Dacă doriți, puteți să le luați la gustare, deoarece cuburile de mere nu trebuie să fie prea mari.

2. Pasul

Se amestecă cuburile de mere cu zahărul și scorțișoara într-o cratiță și se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până când merele sunt moi și bine fierte. Se amestecă din când în când pentru ca nimic să nu se ardă.

3. Pasul

În timp ce merele se fierb la foc mic, se întinde aluatul cu pufuleți și se taie în pătrate aproximativ egale. Nu trebuie să acordați prea multă atenție perfecțiunii: cu cât este mai rustic, cu atât mai bine. Cred că asta face ca buzunarele de mere făcute în casă să fie atât de fermecătoare.

4. Pasul

Când merele sunt gata, se întind uniform peste pătratele de foitaj, dar se lasă marginile libere. De asemenea, aveți grijă ca umplutura să nu fie prea mare, altfel buzunarele se vor sparge mai târziu, în timpul coacerii!

5. Pasul

Apoi se pliază buzunarele împreună și se presează bine marginile. O furculiță poate fi foarte utilă aici pentru a le închide și a crea un model frumos în același timp.

6. Pasul

Se bate gălbenușul de ou cu apa și se ung cu el buzunarele de mere. Acest lucru le conferă o culoare aurie frumoasă la coacere.

7. Pasul

Acum coaceți buzunarele cu mere la 200 de grade (căldură de sus/jos) timp de aproximativ 20 de minute, până când se rumenesc.

8. Pasul

Se pudrează buzunarele cu mere cu zahăr pudră și se servesc cât sunt calde. Delicios!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou