:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/GN9Mkpblfi1yYhw-hEX9/b9366f83046bffbb29164d384670fe.jpeg)
Churros deliciosi și crocanți - rețeta autentică spaniolă!
Dacă vreți să gustați un desert spaniol delicios, trebuie să încercați acești churros. Sunt crocanți la exterior și moi în interior, perfecti pentru a fi înmuiati în ciocolată caldă.
Ingrediente
- 1 cană apă
- 2 linguri zahăr
- 1⁄2 linguriță sare
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 cană făină
- ulei pentru prăjit
- zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un vas de dimensiuni medii, combinați apa, zahărul, sarea și uleiul de măsline și aduceți amestecul la fierbere. Îndepărtați vasul de pe foc și adăugați făina treptat, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când aluatul devine omogen și neted.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/GN9Mkpblfi1yYhw-hEX9/3c237210ff6d3c0d2df36e9e779205.png)
Încălziți uleiul pentru prăjit într-o tigaie adâncă la foc mediu. Puneți aluatul într-un sac de prăjit sau într-un poș cu un vârf stea.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/GN9Mkpblfi1yYhw-hEX9/4f01a77a1a04c6094d62ea9985c771.jpeg)
Presați aluatul în uleiul încins într-un mișcare de „S”, o linie dreaptă sau un cerc și tăiați churros în lungimea dorită, folosind o foarfecă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/GN9Mkpblfi1yYhw-hEX9/71595dc2684d0b23e3bc350c5b2d8d.png)
Prăjiți churros până când devin aurii, apoi scoateți-i pe hârtie absorbantă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/GN9Mkpblfi1yYhw-hEX9/0dddd8c88be50815e699784961a60f.jpeg)
Presărați churros cu zahăr pudră și serviți calzi, împreună cu un sos ciocolată.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/GN9Mkpblfi1yYhw-hEX9/e8001b725c246749610ff31f2d9b14.jpeg)