PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Delicios Hot Dogs de cârnați vegetarieni de casă cu cârnați de casă

Acești hot-dog vegetarieni sunt o alternativă delicioasă la hot-dogurile tradiționale pe bază de carne. Sunt preparați folosind ingrediente simple, pe bază de plante, și sunt perfecți pentru o cină rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii sau pentru un grătar de vară. Bogați în proteine și plini de aromă, acești hot-dog vor fi cu siguranță pe placul mulțimii, chiar și în rândul celor care nu sunt vegetarieni.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pentru crenvurștii vegetarieni:

  • 4 Cârnați vegetarieni Adăugat la
  • 4 Chifle pentru hot dog Adăugat la
  • 2 tbls ulei de măsline Adăugat la

Pentru garnituri:

  • 1 Ceapă, tăiată felii subțiri Adăugat la
  • 1 Tomate, tăiate felii subțiri Adăugat la
  • 4 Castraveți murați, tăiați în felii subțiri Adăugat la
  • Sos de muștar, după gust Adăugat la
  • Ketchup, după gust Adăugat la
  • Maioneză vegană, după gust Adăugat la
  • Sare și piper, după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Mai întâi, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Odată ce uleiul este încins, adăugați cârnații vegetarieni și gătiți-i până când sunt aurii pe fiecare parte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.

2. Pasul

În timp ce se fierb cârnații, pregătiți garniturile. Tăiați ceapa, roșiile și murăturile și puneți-le deoparte.

3. Pasul

După ce cârnații sunt fierți, scoateți-i din tigaie și lăsați-i deoparte să se răcească puțin.

4. Pasul

Asamblați hot-dogii tăind o fantă în fiecare chiflă (dar nu până la capăt) și punând un cârnat înăuntru. Acoperiți cu ceapă tăiată felii, roșii, murături, muștar, ketchup și maioneză vegană. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.

5. Pasul

Serviți imediat hot-dogii vegetarieni cu o garnitură de cartofi prăjiți sau o salată proaspătă.

Reels

Nou