PUBLICITATE
Desert de castane

Desert de castane

Cheesecake de piure de castane cu blat de morcovi și portocale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

CORP DE PORTOCALĂ-ARBUZ

  • 40 g morcovi rași fin Adăugat la
  • 40 g unt înmuiat Adăugat la
  • 45 g zahăr cristal Adăugat la
  • 12 ou Adăugat la
  • 80 făină integrală de spelta Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 80 ml Suc de portocale Adăugat la
  • coaja de portocală Adăugat la

CREMA DE CASTANE + PORTOCALA

  • 250 g piure de castane Adăugat la
  • 250 g Brânză de vaci moale Adăugat la
  • 200 g smântână acră Adăugat la
  • Un pic De suc de portocale și coajă Adăugat la
  • 3 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ro făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la

CIORBA DE LAPTE CU CIOCOLATĂ

  • 125 g Ciocolată cu lapte pentru gătit Adăugat la
  • 50 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

CORPUL DE MORCOVI ȘI PORTOCALĂ: Întâi de toate, bateți untul cu zahărul și apoi cu oul. Apoi adăugați ingredientele uscate și la sfârșit amestecați cu spatula morcovul și sucul de portocală.

Desert de castane - pasul de preparare 1
2. Pasul

Se va forma un aluat dens. Coacem la 180°C / aproximativ 15 min. și așteptăm până se răcește complet. Poate fi coptă și cu o zi înainte și lăsată în formă.

Desert de castane - pasul de preparare 1
3. Pasul

CREMĂ DE CASTANE PURE + PORTOCALĂ: Amestecăm totul împreună. Turnăm crema gata preparată peste baza coaptă și răcită și o coacem din nou la 140°C / aproximativ 70 de minute. După coacere, lăsăm prăjitura să mai stea înca o oră în cuptorul oprit și închis, apoi o lăsăm să se răcească cu ușa cuptorului întredeschisă.

Desert de castane - pasul de preparare 1
4. Pasul

Pe tortul răcit turnăm un strat de ciocolată și îl lăsăm câteva ore la frigider. Cel mai bine peste noapte.

Desert de castane - pasul de preparare 1
5. Pasul

Poftă bună. :)

Desert de castane - pasul de preparare 1

Reels

Nou