PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty všeho druhu

Gât de friptură în întregime

Gât întreg de porc la cuptor cu varză. Pregătirea sa necesită ceva mai mult timp, dar rezultatul merită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 112 kg Gât de porc întreg Adăugat la
  • 5 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Linguri Muștar Adăugat la
  • 1 borcane Beri Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • Ierburi după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Se spală și se usucă gâtul. Se curăță și se zdrobește usturoiul. Apoi, într-un bol, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, muștarul, ierburile, sarea și piperul. Se amestecă acest amestec și se prepară marinada.

2. Pasul

Ungeți carnea cu marinada pe toate părțile și lăsați-o să se odihnească cel puțin o oră. Dacă aveți timp, vă recomand să lăsați carnea la marinat peste noapte în frigider, va fi și mai suculentă.

3. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tăiați ceapa în rondele și tapetați cu ea fundul vasului de copt.

4. Pasul

Se pune gâtul de porc pe ceapă și se toarnă berea peste el. Dacă nu vă place gustul berii, puteți folosi bulion sau apă.

5. Pasul

Sfatul meu este să acoperim carnea cu folie de aluminiu în primele 30 de minute pentru a nu arde stratul superior. Apoi îndepărtăm folia și dăm la cuptor pentru încă 90 de minute.

6. Pasul

În timpul coacerii, stropiți carnea din când în când cu sucul propriu - astfel, carnea rămâne suculentă și capătă o frumoasă culoare aurie.

7. Pasul

Eu urmez regula ca la fiecare 500 g de gât să număr 60 de minute de coacere.

8. Pasul

Se lasă carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.

Rețete similare

Friptură de gât consistentă coaptă în cuptor

Aceasta este una dintre rețetele mele preferate atunci când vine vorba de o cină confortabilă de duminică. Am făcut această friptură de gât consistentă de mai multe ori și de fiecare dată este un succes absolut cu familia și prietenii. Gâtul de porc iese moale ca untul și are o crustă minunat de crocantă care îl face irezistibil. Sper să vă bucurați de această rețetă la fel de mult ca și mine.

Gâtul de gât prăjit cu cartofi

Rețetă pentru friptură de gât cu cartofi, usturoi și rozmarin.

Prăjiți felii de gât în cuptor

Întotdeauna am avut experiențe excelente cu carnea de gât la cuptor. Potrivită pentru masa festivă.

Cotlet de porc la cuptor cu varză și găluște

O rețetă tradițională slovacă ce va încânta orice iubitor de bucătărie casnică.

Friptura de rață crocantă clasică de rață Frites

Duck Steak Frites întoarce pe dos deliciul francez prin excelență al fripturii cu friptură, înlocuind friptura cu rața.

Gât de porc prăjit cu cartofi dulci

Gâtul de porc la cuptor cu cartofi dulci este un fel de mâncare pe care îl pregătesc des la întâlnirile de familie. Pentru un gât de porc suculent, prefer o marinată plină de arome deosebite. Iar cartofii dulci cu adaos de rozmarin sunt completarea perfectă. Pregătiți acest fel de mâncare special pentru cei dragi, le va plăcea la nebunie!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Friptură suculentă de miel cu rozmarin și usturoi
Videorecetă

Friptură suculentă de miel cu rozmarin și usturoi

Friptura de miel este o combinație perfectă între gustul delicat al cărnii de miel, aromele puternice de rozmarin și usturoi și textura suculentă. Este o alegere excelentă pentru cineva care dorește să impresioneze la o cină specială.

Coapse de pui la cuptor cu brânză

Rețetă pentru coapse de pui delicioase la cuptor cu brânză și smântână.

Rețete similare

Friptură de gât consistentă coaptă în cuptor

Aceasta este una dintre rețetele mele preferate atunci când vine vorba de o cină confortabilă de duminică. Am făcut această friptură de gât consistentă de mai multe ori și de fiecare dată este un succes absolut cu familia și prietenii. Gâtul de porc iese moale ca untul și are o crustă minunat de crocantă care îl face irezistibil. Sper să vă bucurați de această rețetă la fel de mult ca și mine.

Gâtul de gât prăjit cu cartofi

Rețetă pentru friptură de gât cu cartofi, usturoi și rozmarin.

Prăjiți felii de gât în cuptor

Întotdeauna am avut experiențe excelente cu carnea de gât la cuptor. Potrivită pentru masa festivă.

Cotlet de porc la cuptor cu varză și găluște

O rețetă tradițională slovacă ce va încânta orice iubitor de bucătărie casnică.

Friptura de rață crocantă clasică de rață Frites

Duck Steak Frites întoarce pe dos deliciul francez prin excelență al fripturii cu friptură, înlocuind friptura cu rața.

Gât de porc prăjit cu cartofi dulci

Gâtul de porc la cuptor cu cartofi dulci este un fel de mâncare pe care îl pregătesc des la întâlnirile de familie. Pentru un gât de porc suculent, prefer o marinată plină de arome deosebite. Iar cartofii dulci cu adaos de rozmarin sunt completarea perfectă. Pregătiți acest fel de mâncare special pentru cei dragi, le va plăcea la nebunie!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Friptură suculentă de miel cu rozmarin și usturoi
Videorecetă

Friptură suculentă de miel cu rozmarin și usturoi

Friptura de miel este o combinație perfectă între gustul delicat al cărnii de miel, aromele puternice de rozmarin și usturoi și textura suculentă. Este o alegere excelentă pentru cineva care dorește să impresioneze la o cină specială.

Coapse de pui la cuptor cu brânză

Rețetă pentru coapse de pui delicioase la cuptor cu brânză și smântână.

Reels

Nou