PUBLICITATE

Sursa :: Paul_Brighton from Getty Images

Ouă Scoțiene

O rețetă tradițională britanică, care este un fel de mâncare popular în întreaga lume. Se prepară din ouă fierte învelite într-un înveliș de carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 6 ks ou Adăugat la
  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 200 g pesmet Adăugat la
  • 2 lingurițe Sare Adăugat la
  • 1 linguriță Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Vom fierbe patru ouă în apă clocotită timp de 9 minute, pentru a fi fierte tare. Apoi le vom clăti cu apă rece și le vom curăța cu grijă.

2. Pasul

Tăiem ceapa și usturoiul mărunt și le amestecăm cu carnea tocată. Adăugăm condimente și sare după gust.

3. Pasul

Formăm cu mâinile niște chiftele din carne, pe care punem un ou fiert. Apoi înconjurăm oul cu carne, astfel încât să fie complet acoperit.

4. Pasul

Apoi, înfășurăm fiecare ou în 2 ouă bătute și în pesmet.

5. Pasul

Încălzim uleiul în tigaie și prăjim ouăle scoțiene pe toate părțile până devin aurii.

6. Pasul

Servim ouăle scoțiene gata făcute calde cu garnitura preferată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou