PUBLICITATE

Sursa :: Paul_Brighton from Getty Images

Ouă Scoțiene

O rețetă tradițională britanică, care este un fel de mâncare popular în întreaga lume. Se prepară din ouă fierte învelite într-un înveliș de carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 6 ks ou Adăugat la
  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 200 g pesmet Adăugat la
  • 2 lingurițe Sare Adăugat la
  • 1 linguriță Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Vom fierbe patru ouă în apă clocotită timp de 9 minute, pentru a fi fierte tare. Apoi le vom clăti cu apă rece și le vom curăța cu grijă.

2. Pasul

Tăiem ceapa și usturoiul mărunt și le amestecăm cu carnea tocată. Adăugăm condimente și sare după gust.

3. Pasul

Formăm cu mâinile niște chiftele din carne, pe care punem un ou fiert. Apoi înconjurăm oul cu carne, astfel încât să fie complet acoperit.

4. Pasul

Apoi, înfășurăm fiecare ou în 2 ouă bătute și în pesmet.

5. Pasul

Încălzim uleiul în tigaie și prăjim ouăle scoțiene pe toate părțile până devin aurii.

6. Pasul

Servim ouăle scoțiene gata făcute calde cu garnitura preferată.

Rețete similare

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Cartofi fierți cu Chili con Carne

Un fel de mâncare delicios, servit cu o combinație savuroasă de cartofi coapți și Chili con Carne picant. Este o masă completă, care oferă căldură și confort, în special în zilele reci.

Mărunțelușe tradiționale cu varză creță

Un deliciu din bucătăria germană, mărunțelușele cu varză creță sunt frunze de varză umplute cu carne tocată, care sunt stufate într-un bulion gustoase. Acestea sunt ideale pentru o cină în familie confortabilă.

Chiftele cu spaghetti

Un clasic italian, iubit atât de adulți, cât și de copii. Chiftelele se pregătesc într-un sos aromat de roșii și se servesc cu spaghetti.

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.
Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Bile de carne în sos de ceapă și măr
Photorecipe

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

Rulouri de varză de salvie de casă

Această rețetă tradițională de ruladă de varză creață este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care îmi place să o fac mereu și mereu. Combinația dintre varza crocantă și umplutura aromată de carne tocată, învelită într-un sos bogat, este pur și simplu irezistibilă. Această rețetă necesită un pic de timp și răbdare, dar rezultatul merită cu siguranță!

Rețete similare

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Cartofi fierți cu Chili con Carne

Un fel de mâncare delicios, servit cu o combinație savuroasă de cartofi coapți și Chili con Carne picant. Este o masă completă, care oferă căldură și confort, în special în zilele reci.

Mărunțelușe tradiționale cu varză creță

Un deliciu din bucătăria germană, mărunțelușele cu varză creță sunt frunze de varză umplute cu carne tocată, care sunt stufate într-un bulion gustoase. Acestea sunt ideale pentru o cină în familie confortabilă.

Chiftele cu spaghetti

Un clasic italian, iubit atât de adulți, cât și de copii. Chiftelele se pregătesc într-un sos aromat de roșii și se servesc cu spaghetti.

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.
Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Bile de carne în sos de ceapă și măr
Photorecipe

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

Rulouri de varză de salvie de casă

Această rețetă tradițională de ruladă de varză creață este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care îmi place să o fac mereu și mereu. Combinația dintre varza crocantă și umplutura aromată de carne tocată, învelită într-un sos bogat, este pur și simplu irezistibilă. Această rețetă necesită un pic de timp și răbdare, dar rezultatul merită cu siguranță!

Reels

Nou