PUBLICITATE

Sursa :: svariophoto from Getty Images

Paste cu sos de roșii

Un prânz ușor și rapid, fără carne. Pastele cu sos de roșii sunt mâncarea mea preferată. Fie datorită simplității lor, fie datorită nutriției, fie datorită posibilităților de variație.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g Paste Adăugat la
  • 3 ks roșii Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 100 g Brânză parmezan rasă Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • busuioc Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se spală roșiile, se taie în sferturi și se îndepărtează semințele. Apoi tăiați roșiile în bucăți mici.

2. Pasul

Se curăță și se toacă fin usturoiul.

3. Pasul

Se încălzește puțin ulei de măsline într-o oală, se adaugă usturoiul tocat și se prăjește. Aveți grijă să nu ardeți usturoiul.

4. Pasul

După ce usturoiul este aromat (dar nu încă colorat), se adaugă roșiile tăiate, se condimentează cu sare și piper și se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 15 minute. Acest lucru va permite roșiilor și usturoiului să se combine frumos și să creeze un sos minunat de aromat.

5. Pasul

Între timp, gătiți pastele al dente într-o oală mare cu apă sărată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Rețineți că producătorii cehi de paste indică un timp de gătire mai lung decât cel optim. Pastele trebuie să rămână ușor tari în centru pentru a menține textura potrivită \al dente\.

6. Pasul

Când pastele sunt gata, scurgeți-le, dar lăsați puțină apă fiartă. Adăugați apa pastelor în sos, acest lucru va ajuta sosul să se combine mai bine cu pastele.

7. Pasul

Adăugați pastele în sosul de roșii și amestecați bine, astfel încât sosul să înfășoare frumos fiecare pască.

8. Pasul

Se servește imediat presărat cu parmezan ras și busuioc proaspăt. Poftă bună!

Rețete similare

Paste cu sos de cremă de ardei

Această rețetă de paste cu sos de cremă de ardei este un adevărat deliciu pentru toți cei care iubesc mâncărurile cremoase cu paste. Am descoperit-o pentru prima dată într-o călătorie în Italia și de atunci a devenit o preferată în bucătăria mea. Combinația dintre ardeii dulci, sosul cremos și pastele savuroase este unică și incomparabilă. Uneori adaug nuci de pin prăjite pentru a spori textura și aroma.

Paste cremoase ușoare cu ciuperci și usturoi

Amestecul de ingrediente proaspete combinat cu textura cremoasă a acestor paste te duce într-o călătorie în raiul mâncării.

Cele mai bune paste mediteraneene mediteraneene One-Pot

One-Pot Mediterranean Pasta este un fel de mâncare sănătoasă, aromată și ușoară, inspirată de caracteristicile savuroase și răcoritoare ale bucătăriei mediteraneene.

Paste cu mozzarella și roșii

O rețetă delicioasă și rapidă de paste cu mozzarella și roșii, excelentă pentru un prânz sau cină rapidă.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Tagliatelle cu broccoli

Tagliatelle cu broccoli este una dintre mâncărurile mele preferate. Pregătesc adesea acest fel de mâncare pentru familia mea la cină. În plus, este un fel de mâncare vegetariană și sănătoasă, așa că va fi pe placul chiar și al celor mai pretențioși gurmanzi! Modul în care pasta și broccoli creează împreună o armonie de gust este cu adevărat de neuitat.

Paste de dovleac

Rețetă pentru niște paste simple cu dovleac hokkaido, perfecte pentru prânz sau cină.

Se prepară spaghete simple de dovleac

Una dintre rețetele mele preferate în sezonul de toamnă este această gustoasă spaghetă cu dovleac. Combinația de dovleac dulce și usturoi picant este pur și simplu irezistibilă. Am făcut-o de zeci de ori și este întotdeauna un succes. Această rețetă este perfectă atunci când vrei să pregătești un preparat rapid și delicios.

Rețete similare

Paste cu sos de cremă de ardei

Această rețetă de paste cu sos de cremă de ardei este un adevărat deliciu pentru toți cei care iubesc mâncărurile cremoase cu paste. Am descoperit-o pentru prima dată într-o călătorie în Italia și de atunci a devenit o preferată în bucătăria mea. Combinația dintre ardeii dulci, sosul cremos și pastele savuroase este unică și incomparabilă. Uneori adaug nuci de pin prăjite pentru a spori textura și aroma.

Paste cremoase ușoare cu ciuperci și usturoi

Amestecul de ingrediente proaspete combinat cu textura cremoasă a acestor paste te duce într-o călătorie în raiul mâncării.

Cele mai bune paste mediteraneene mediteraneene One-Pot

One-Pot Mediterranean Pasta este un fel de mâncare sănătoasă, aromată și ușoară, inspirată de caracteristicile savuroase și răcoritoare ale bucătăriei mediteraneene.

Paste cu mozzarella și roșii

O rețetă delicioasă și rapidă de paste cu mozzarella și roșii, excelentă pentru un prânz sau cină rapidă.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Tagliatelle cu broccoli

Tagliatelle cu broccoli este una dintre mâncărurile mele preferate. Pregătesc adesea acest fel de mâncare pentru familia mea la cină. În plus, este un fel de mâncare vegetariană și sănătoasă, așa că va fi pe placul chiar și al celor mai pretențioși gurmanzi! Modul în care pasta și broccoli creează împreună o armonie de gust este cu adevărat de neuitat.

Paste de dovleac

Rețetă pentru niște paste simple cu dovleac hokkaido, perfecte pentru prânz sau cină.

Se prepară spaghete simple de dovleac

Una dintre rețetele mele preferate în sezonul de toamnă este această gustoasă spaghetă cu dovleac. Combinația de dovleac dulce și usturoi picant este pur și simplu irezistibilă. Am făcut-o de zeci de ori și este întotdeauna un succes. Această rețetă este perfectă atunci când vrei să pregătești un preparat rapid și delicios.

Reels

Nou