PUBLICITATE

Sursa :: Timolina from Canva

Paste de la o singură tigaie

Rețetă pentru paste mega rapide pe care le poți prepara dintr-o singură tigaie, fără ustensile inutile.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 250 g Paste Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 konzerva Piure de roșii Adăugat la
  • 2 căni Bulion de legume Adăugat la
  • 1 ceașcă Ierburi proaspete tocate Adăugat la
  • 1 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ceașcă Brânză parmezan rasă Adăugat la
  • Sare și piper negru după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Se curăță și se toacă mărunt ceapa și usturoiul. Se adaugă ulei de măsline într-o tigaie cu fundul gros și se prăjește ceapa și usturoiul până devin aurii.

2. Pasul

Apoi se adaugă pastele, conserva de piure de roșii și se toarnă stocul de legume. Este important ca pastele să fie acoperite complet de bulion.

3. Pasul

Se lasă totul să fiarbă încet timp de aproximativ 20 de minute, până când pastele sunt al dente și bulionul este în mare parte absorbit. Adăugați puțin mai mult bulion sau apă, dacă este necesar, și amestecați regulat pentru ca pastele să nu se lipească de fund.

4. Pasul

La final, se adaugă ierburile tocate, sarea, piperul și aproximativ jumătate din parmezan. Se amestecă bine până când brânza este complet topită.

Reels

Nou