PUBLICITATE
Plăcintă cu budincă și coacăze

Plăcintă cu budincă și coacăze

Îmi place să folosesc coacăze în plăcinte, deoarece nu ne plac prea mult de unul singur și nu ajungem să le mâncăm în timpul sezonului. Dacă aveți multe, încercați această plăcintă pe o tablă, completată cu budincă de ciocolată. De asemenea, este interesant să se adauge grâu în aluat

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 150 g griș Adăugat la
  • 200 ml Lapte Adăugat la
  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 30 g Xylitol sau alt îndulcitor Adăugat la
  • 25 g Proteina sau îndulcitor Adăugat la
  • 50 g Faina de spelta neteda Adăugat la
  • 1 Articolul Praf de copt Adăugat la
  • 12 pachete Puding de ciocolată Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la
  • coacăze Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Turnăm lapte peste gris și lăsăm să stea aproximativ 15 minute.

2. Pasul

Batem gălbenușurile cu îndulcitor. Adăugăm grișul amestecat cu lapte. În continuare, incorporăm făina cu proteine și praful de copt. La final, amestecăm spuma bătută din albușuri. Turnăm aluatul pregătit pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.

3. Pasul

Gătim budinca în lapte și o îndulcim după gust.

4. Pasul

Pe topul drumului punem grămezi de budincă gătită și la final coacăze. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 20 de minute.

Reels

Nou