PUBLICITATE
Prăjire de castane

Prăjire de castane

Castanele prăjite sunt o necesitate pentru zilele răcoroase. Din păcate, prețul este foarte mare în magazine, așa că merită neapărat să încercați să le faceți acasă. Pentru a vă bucura de rezultatul final, trebuie să fiți atenți la cumpărare: alegeți castane de bună calitate, nedeteriorate, cu bobul mare, strălucitoare, grele, nu zbârcite și fără găuri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 30 dkg Castan Adăugat la
  • apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

În primul rând, tăiați un X în fiecare castană. Înmuiați castanele tăiate în cruce în apă rece timp de câteva ore pentru a înmuia rezultatul final, dar și pentru a scoate la iveală orice bucățică stricată sau viermănoasă. Acestea vor rămâne la suprafața apei.

Prăjire de castane - pasul de preparare 1

Sursa :: youtube

2. Pasul

După ce s-au înmuiat castanele, se scurg bine, apoi se înfășoară una câte una în folie de aluminiu și se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Prăjire de castane - pasul de preparare 1

Sursa :: youtube

3. Pasul

Se coace în cuptorul preîncălzit la 200-220 de grade până când bucățile de test sunt bune. Acest lucru va dura aproximativ o jumătate până la trei sferturi de oră, în funcție de mărimea și calitatea castanelor. Este o idee bună să le stropiți cu puțină apă din când în când, deoarece acest lucru le va face mai ușor de decojit.

Prăjire de castane - pasul de preparare 1

Sursa :: youtube

Reels

Nou