PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : congerdesign

"Prăjituri din carne tocată" după rețeta bunicii Chifteluțe de carne

Această rețetă de chifteluțe "Hackfleischküchle" îmi este deosebit de dragă, deoarece provine de la bunica mea, care le pregătea întotdeauna cu multă dragoste pentru întreaga familie. De fiecare dată când prepar chifteluțe de carne tocată după rețeta ei, îmi amintesc imediat de mesele confortabile în familie din copilărie, iar familia mea abia așteaptă să mănânce din nou chifteluțe de carne tocată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne tocată amestecată Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 1 Ruladă de pâine (din ziua precedentă) Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 2 Linguriță Muștar Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • 2 Tablespoon Pesmet (opțional) Adăugat la
  • Ulei de rapiță pentru prăjire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de plăcintă cu carne tocată, trebuie mai întâi să curățați și să tăiați mărunt ceapa. Pare mai ușor decât este. Asigurați-vă că o tăiați foarte fin, astfel încât aroma să fie bine distribuită. Apoi, înmuiați rulada de pâine în apă rece.

2. Pasul

Se pune carnea tocată într-un castron mare și se adaugă ouăle, muștarul și ceapa tăiată cubulețe. Acum stoarceți bine rulada de pâine și adăugați-o la carnea tocată. Se condimentează amestecul cu sare și piper și se frământă totul bine până când se formează o masă uniformă. Dacă este necesar, adăugați puțin pesmet pentru a ajusta consistența.

3. Pasul

Se împarte amestecul de carne tocată în porții egale și se modelează fiecare porție într-o chiftea plată. Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjesc chifteluțele de carne tocată pe ambele părți până când devin aurii. Aici este nevoie de răbdare - nu încercați să întoarceți chifteluțele prea repede, altfel s-ar putea desface. Chiftelele de carne tocată pot fi servite cu orice garnitură.

Reels

Nou