PUBLICITATE

Sursa :: zizitop101 for Pixabay

Rulouri de varză clasice umplute cu carne tocată

Verișoara Hilda m-a învățat această rețetă de rulouri de varză la începutul anilor '90. De-a lungul timpului, bucătăria ei s-a îmbunătățit constant, iar rulourile ei de varză au devenit legendare. Am făcut acest fel de mâncare tradițională de nenumărate ori. Este întotdeauna o plăcere deosebită să servesc această delicatesă. Rulourile de varză făcute în casă sunt gustoase și sățioase.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 8 mare Frunze de varză albă Adăugat la
  • 500 g Carne tocată amestecată Adăugat la
  • 1 dimensiune medie Ceapă, tocată mărunt Adăugat la
  • 1 Cupa Orez, fiert Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai sare Adăugat la
  • 12 Lingură de ceai piper Adăugat la
  • 1 Poate sos de roșii Adăugat la
  • 500 ml Bulion de carne Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

100 min.
1. Pasul

Pentru a recrea clasicele rulouri de varză nemțești, mai întâi se înăbușă varza albă prin scufundare în apă clocotită timp de 5 minute, apoi se scurge și se lasă să se răcească. Acest lucru face ca frunzele de varză să fie suficient de flexibile pentru a se putea rula fără a se rupe.

2. Pasul

Între timp, se amestecă într-un bol carnea tocată, ceapa, orezul fiert, sarea și piperul. Continuați să gustați pentru a vă asigura de cantitatea potrivită de sare și piper.

3. Pasul

Acum se ia câte o frunză de varză și se pune o cantitate mică de umplutură de carne în mijlocul fiecărei frunze. Apoi se îndoaie părțile laterale și se rulează frunza, asemănător unui rulou cu ou.

4. Pasul

Ruladele se așază apoi într-o tavă adâncă de cuptor, iar peste ele se toarnă sosul de roșii și bulionul de carne.

5. Pasul

Rulourile de varză intră apoi în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 90 de minute. Aici este nevoie de răbdare. Aroma care se răspândește în bucătărie este tentantă, dar lăsați ruladele de varză să se gătească până la capăt, astfel încât să devină frumoase, suculente și moi.

Rețete similare

"Alsacian Choucroute" - carne cu varză murată

În calitate de cetățean care a trecut frontiera germano-franceză, am savurat adesea choucroute în Franța. Am început apoi să prepar acasă acest delicios fel de mâncare tradițională din Alsacia pentru familia și prietenii mei, până când am perfecționat rețeta. Amestecul minunat de varză acră , arome picante și carne de porc consistentă este pur și simplu irezistibil.

Mărunțelușe tradiționale cu varză creță

Un deliciu din bucătăria germană, mărunțelușele cu varză creță sunt frunze de varză umplute cu carne tocată, care sunt stufate într-un bulion gustoase. Acestea sunt ideale pentru o cină în familie confortabilă.

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

Rulouri de varză de salvie de casă

Această rețetă tradițională de ruladă de varză creață este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care îmi place să o fac mereu și mereu. Combinația dintre varza crocantă și umplutura aromată de carne tocată, învelită într-un sos bogat, este pur și simplu irezistibilă. Această rețetă necesită un pic de timp și răbdare, dar rezultatul merită cu siguranță!

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.

Supă de carne tocată "Chilli Con Carne"

O supă consistentă și picantă, perfectă pentru o masă confortabilă pe vreme rece. Această supă este un clasic în familia mea. Rețeta face o mulțime - așa că pregătiți-vă pentru resturi delicioase sau mese de congelator, este întinsă cu legume și condimente, astfel încât vă puteți bucura de toate aromele bucătăriei mexicane.

Coaste de porc cu varză murată și piure de cartofi

Acesta este un fel de mâncare tradițională, suculentă și bogată din Germania, pe care am făcut-o de nenumărate ori. Îmi place aroma afumată a Kassler-ului combinată cu varza acră și cu piureul cremos de cartofi. Această rețetă este câștigătoare pentru ocazii speciale și, de asemenea, este un fel de mâncare delicioasă și reconfortantă în zilele mai reci.

Rețete similare

"Alsacian Choucroute" - carne cu varză murată

În calitate de cetățean care a trecut frontiera germano-franceză, am savurat adesea choucroute în Franța. Am început apoi să prepar acasă acest delicios fel de mâncare tradițională din Alsacia pentru familia și prietenii mei, până când am perfecționat rețeta. Amestecul minunat de varză acră , arome picante și carne de porc consistentă este pur și simplu irezistibil.

Mărunțelușe tradiționale cu varză creță

Un deliciu din bucătăria germană, mărunțelușele cu varză creță sunt frunze de varză umplute cu carne tocată, care sunt stufate într-un bulion gustoase. Acestea sunt ideale pentru o cină în familie confortabilă.

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

Rulouri de varză de salvie de casă

Această rețetă tradițională de ruladă de varză creață este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care îmi place să o fac mereu și mereu. Combinația dintre varza crocantă și umplutura aromată de carne tocată, învelită într-un sos bogat, este pur și simplu irezistibilă. Această rețetă necesită un pic de timp și răbdare, dar rezultatul merită cu siguranță!

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.

Supă de carne tocată "Chilli Con Carne"

O supă consistentă și picantă, perfectă pentru o masă confortabilă pe vreme rece. Această supă este un clasic în familia mea. Rețeta face o mulțime - așa că pregătiți-vă pentru resturi delicioase sau mese de congelator, este întinsă cu legume și condimente, astfel încât vă puteți bucura de toate aromele bucătăriei mexicane.

Coaste de porc cu varză murată și piure de cartofi

Acesta este un fel de mâncare tradițională, suculentă și bogată din Germania, pe care am făcut-o de nenumărate ori. Îmi place aroma afumată a Kassler-ului combinată cu varza acră și cu piureul cremos de cartofi. Această rețetă este câștigătoare pentru ocazii speciale și, de asemenea, este un fel de mâncare delicioasă și reconfortantă în zilele mai reci.

Reels

Nou